Greenland Technologies Umumkan Power Tech Equipment Repair Telah Menyertai Program Rangkaian Pembekal Perkhidmatan Berketerusteraan HEVI Yang Diluluskan

(SeaPRwire) –   EAST WINDSOR, N.J., Jan. 30, 2024 — Greenland Technologies Holding Corporation (Nasdaq: GTEC) (“Greenland” atau “Syarikat”), sebuah pembangun dan pembuat kenderaan perindustrian elektrik dan sistem pacuan untuk mesin-mesin pengendalian bahan dan kenderaan, hari ini mengumumkan bahawa Power Tech Equipment Repair (“Power Tech”) telah menyertai rangkaian program Pembekal Perkhidmatan Berlesen (ASP) HEVI Greenland yang sedang berkembang pesat untuk menyokong permintaan yang meningkat bagi barisan produk kenderaan perindustrian elektrik HEVI Syarikat.

Selama lebih 20 tahun, Power Tech telah menjadi perkhidmatan pembaikan peralatan pembinaan, pembaikan hidraulik dan pembaikan platform udara yang dipercayai di Elkton, Maryland. Power Tech bangga dengan sentiasa menyediakan pembaikan berkualiti dan cekap yang berpanjangan. Power Tech percaya ia mempunyai pengalaman untuk menyelesaikan setiap tugas dengan selamat, dan telah mendapat reputasi untuk perkhidmatan boleh dipercayai.

Raymond Wang, CEO Greenland, berkomen, “Kami membangunkan pemahaman yang sangat baik tentang pasaran Maryland ketika kami menyiasat pilihan strategik untuk kemudahan pengeluaran kami. Ini akhirnya meletakkan kami dalam kedudukan untuk memenangi tawaran penting tahun lepas daripada Port Baltimore Maryland, di bawah mana Greenland akan membantu memudahkan rancangan berani Port Baltimore untuk mengelektrifikan peralatan pelabuhan, termasuk jualan yang dirancang bagi model front loader elektrik sepenuhnya kami, GEL-5000. Mengingat kepentingan strategik Maryland, ia membuat sempurna untuk bekerjasama dengan Power Tech. Kami menjangkakan ini akan menjadi pasaran pertumbuhan teras bagi kami ketika kami bekerja untuk mempercepatkan jualan kenderaan perindustrian elektrik kami. Memiliki rakan setempat yang boleh dipercayai untuk menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan dan pembaikan yang boleh dipercayai memberikan kami lagi satu kelebihan saingan, yang dijangka akan menjadi faktor positif dan pemangkin jualan ketika lebih pelanggan berpindah ke kenderaan perindustrian elektrik.”

“Power Tech gembira mengumumkan perkongsian kami dengan HEVI, sebuah peneraju dalam sektor peralatan berat elektrik. Sebagai pembekal perkhidmatan berlesen untuk jenama ini, kami selari dengan visi mereka untuk masa depan yang lebih bersih dan hijau dan bangga untuk menyumbang ke arah peralihan fleet kepada peralatan bersih dan cekap yang mampan,” kata Nicole Crick daripada Power Tech.

Mengenai Greenland Technologies Holding Corporation

Greenland Technologies Holding Corporation (NASDAQ: GTEC) adalah sebuah pembangun dan pembuat sistem pacuan untuk mesin-mesin pengendalian bahan dan kenderaan elektrik, serta kenderaan perindustrian elektrik. Maklumat mengenai bahagian peralatan berat bersih perindustriannya boleh didapati di

Kenyataan Selamat

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan yang mungkin merupakan “kenyataan prospektif.” Kenyataan sedemikian mencerminkan pandangan Greenland terhadap peristiwa masa depan dan tertakluk kepada risiko dan ketidakpastian seperti yang dinyatakan dalam bahagian Risiko Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 10-K yang diajukan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”). Salinan boleh didapati di laman web SEC, . Perkataan seperti “menjangka,” “anggaran,” “projek,” “belanjawan,” “ramalan,” “mengira,” “merancang,” “mungkin,” “akan,” “boleh,” “harus,” “percaya,” “ramal,” “berpotensi,” “terus,” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif tersebut. Kenyataan prospektif ini termasuk, tanpa had, prestasi masa depan Greenland. Selain itu, terdapat ketidakpastian mengenai penyebaran lebih lanjut virus COVID-19 atau kejadian gelombang kes baharu dan impak yang mungkin terhadap operasi Syarikat, permintaan produk Syarikat, rantaian bekalan global dan aktiviti ekonomi secara umum. Sekiranya satu atau lebih risiko atau ketidakpastian ini membolehkan realiti, atau sekiranya anggapan di sebalik kenyataan prospektif terbukti salah, hasil sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dirancang, dirancang, dijangka atau diharapkan. Kenyataan yang terkandung dalam kenyataan media ini mengenai corak atau aktiviti lampau tidak seharusnya diambil sebagai representasi bahawa corak atau aktiviti tersebut akan berterusan pada masa hadapan. Greenland tidak berniat dan tidak menganggap apa-apa kewajipan untuk mengemaskini kenyataan prospektif ini, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.