Greenland Mengumumkan Perjanjian Pembelian Utama; East Energy Bersetuju untuk Membeli GEL-1800 dan GEL-5000 dari HEVI

(SeaPRwire) –   EAST WINDSOR, N.J., Feb. 13, 2024 — Greenland Technologies Holding Corporation (Nasdaq: GTEC) (“Greenland” atau “Syarikat”), sebuah pembangun dan pembuat kenderaan perindustrian elektrik dan sistem pacuan untuk mesin-mesin pengendalian bahan dan kenderaan, hari ini mengumumkan East Energy, melalui anak syarikatnya Carolina Poultry Power RG2, LLC dan Carolina Poultry Power RG3, LLC, telah bersetuju untuk membeli beberapa mesin perindustrian elektrik tanpa operasi emisi daripada Greenland’s HEVI. Di bawah perjanjian pembelian, East Energy akan membeli dua GEL-5000 dan satu GEL-1800, dengan penghantaran semua pemunggahan listrik yang dijadualkan untuk tahun ini.

HEVI’s GEL-5000 ialah pemunggahan hadapan elektrik litium berat beban dinilai 5.0 tan yang mempamerkan kuasa yang kuat, lebih kurang 40,000 paun berat operasi dan pilihan beban lebihan, menjadikannya pemunggahan hadapan hijau dan bersih dengan masa operasi 9 jam sekali cas. Dengan senarai panjang ciri-ciri kelestarian, prestasi, keselesaan, penyelenggaraan dan keselamatan, pemunggahan hadapan elektrik GEL-5000 sesuai untuk penggunaan di dalam dan luar. Ia sempurna untuk aplikasi tapak dalam industri daripada pertanian, pembinaan bandar ke pengurusan sisa dan pengurusan harta. Pelanggan boleh mengetahui lebih lanjut tentang Pemunggahan Roda Hadapan Elektrik GEL-5000 atau menjadualkan demo di .

HEVI’s GEL-1800 pemunggahan elektrik ditenagai oleh bateri litium ramah alam 141 KWh. GEL-1800 menjawab beberapa isu terbesar yang dihadapi pengurus kemudahan moden, dengan kuasa bersih dan mampan, emisi operasi sifar, dan 60% lebih rendah bunyi operasi dan kos penyelenggaraan lebih rendah berbanding kenderaan pembakaran dalaman diesel. Ia kini boleh didapati untuk jualan di pasaran Amerika Syarikat. Pelanggan boleh mengetahui lebih lanjut tentang Pemunggahan Elektrik Baru GEL-1800 atau menjadualkan demo di .

Raymond Wang, CEO Greenland, berkomen, “Kami gembira berkongsi berita perjanjian pembelian besar-besaran dengan East Energy. Dedikasi bersama kami terhadap amalan perniagaan ramah alam dan mampan berselaras dengan sempurna. Sebagai CEO, ia membawa saya kebanggaan yang amat besar untuk menyaksikan populariti kenderaan perindustrian elektrik kami yang semakin meningkat, yang mempamerkan sifar emisi. Tindak balas positif dari pelanggan menekankan momentum semakin meningkat kenderaan perindustrian elektrik kami yang licin dan berkuasa. Kami komited untuk membangun rekod inovasi yang membanggakan semasa kami terus membawa pelanggan prestasi cemerlang dalam kenderaan lebih ramah alam.”

“Model GEL-1800 dan GEL-5000 kami menetapkan piawaian baharu, menawarkan operator banyak kelebihan, seperti kemudahan penyelenggaraan, emisi operasi sifar, dan pengalaman keseluruhan yang dipertingkatkan. Kenderaan perindustrian elektrik ini kami reka bentuk khas untuk meningkatkan prestasi dan menyumbang ke arah alam sekitar hijau dalam pelbagai aplikasi, termasuk pembinaan, perlombongan, pertanian, perindustrian dan lebih banyak lagi. Kami gembira menyaksikan kejayaan usaha kami dalam mencipta kenderaan yang tidak hanya meningkatkan keadaan kerja operator tetapi juga mengurangkan kos pemilikan secara mendadak.”

Mengenai East Energy

Projek East Energy merupakan yang terbaik dalam sektor biomassa. Penapaian dan solar sedang dibangunkan. Strategi pembinaan dan pemilikan East Energy direka untuk mengintegrasikan hubungan antara penyimpanan sisa, pengeluaran tenaga bersih, pekerjaan yang baik dan penglibatan masyarakat yang kuat. East Energy menggunakan pengalaman yang luas dan sumber undang-undang, kejuruteraan, kewangan dan peraturan yang cemerlang, manakala syarikat saudaranya East Energy Operations mempunyai panel dalam dan pengalaman berdekad-dekad mengendalikan aset tenaga boleh diperbaharui. Semua maklumat mengenai East Energy telah dikaji dan diluluskan oleh East Energy. Untuk maklumat lanjut lawati .

Mengenai Greenland Technologies Holding Corporation

Greenland Technologies Holding Corporation (NASDAQ: GTEC) merupakan pembangun dan pembuat sistem pacuan untuk mesin pengendalian bahan dan kenderaan elektrik, serta kenderaan perindustrian elektrik. Maklumat mengenai bahagian peralatan berat hijau bersih Syarikat boleh didapati di

Kenyataan Selamat

Kenyataan media ini mengandungi “kenyataan prospektif” yang mungkin. Kenyataan sedemikian mencerminkan pandangan Greenland terhadap peristiwa masa depan dan tertakluk kepada risiko dan ketidakpastian seperti yang dinyatakan dalam bahagian Faktor Risiko laporan tahunan Syarikat pada Borang 10-K yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”). Salinan boleh didapati di laman web SEC di . Perkataan seperti “menjangka”, “menganggarkan”, “projek”, “belanjawan”, “ramalan”, “menjangkakan”, “berhasrat”, “merancang”, “mungkin”, “akan”, “boleh”, “harus”, “percaya”, “ramal”, “berpotensi”, “terus” dan ungkapan serupa bertujuan mengenal pasti kenyataan prospektif tersebut. Kenyataan prospektif ini termasuk, tanpa had, jangkaan Greenland terhadap prestasi masa depan. Selain itu, terdapat ketidakpastian mengenai penyebaran lebih lanjut virus COVID-19 atau berlakunya gelombang kes baharu dan impaknya terhadap operasi Syarikat, permintaan terhadap produk Syarikat, rantaian bekalan global dan aktiviti ekonomi secara umum. Sekiranya satu atau lebih risiko atau ketidakpastian ini membolehkan kenyataan, atau jika anggapan di sebalik kenyataan prospektif terbukti salah, hasil sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang digambarkan di sini sebagai yang dijangka, dirancang, dijangkakan atau diharapkan. Kenyataan yang terkandung dalam kenyataan media ini mengenai trend atau aktiviti lampau tidak bertujuan untuk diambil sebagai representasi bahawa trend atau aktiviti tersebut akan berterusan pada masa depan. Greenland tidak berniat dan tidak menganggap apa-apa kewajipan untuk mengemaskini kenyataan prospektif ini, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.