Golden Heaven Group Holdings Ltd. Mengumumkan Operasi Ujian Taman Tujuh Pelangi

(SeaPRwire) –   NANPING, China , 1 Februari 2024 — Golden Heaven Group Holdings Ltd. (Syarikat atau “Golden Heaven”) (Nasdaq: GDHG), pengendali taman tema di China, hari ini mengumumkan operasi percubaan Taman Tujuh Pelangi (Taman) di Bandar Anshun, Wilayah Guizhou.

Pembinaan Taman telah siap lebih awal daripada jadual dan Syarikat memulakan operasi percubaan Taman pada bulan Januari 2024. Kami menjangkakan Taman akan menyediakan pengalaman hiburan yang baik untuk para tetamu, terutamanya semasa cuti sekolah musim sejuk dan Tahun Baru Cina. Jumlah anggaran sebanyak RMB140 juta dijangka akan dilaburkan ke dalam Taman, di mana jumlah itu, kira-kira RMB41 juta telah dilaburkan ke dalam Taman setakat ini. Taman meliputi kawasan seluas kira-kira 15,000 meter persegi. Ia secara khusus menyasarkan keperluan hiburan kanak-kanak dan remaja, dengan menawarkan pelbagai tarikan seperti roda besar, karousel mewah, zoo, dewan lautan, kapal perang, dan kereta lompat, antara lain.

Puan Qiong Jin, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengerusi Syarikat, berkata, “Operasi percubaan Taman merupakan langkah penting untuk memenuhi keperluan hiburan keluarga di kawasan setempat. Keputusan operasi percubaan telah memenuhi jangkaan kami. Taman menawarkan model bernilai untuk projek masa depan. Matlamat kami ialah untuk menubuhkan Taman sebagai hab hiburan utama di kawasan setempat sambil memajukan objektif pembangunan mampan dan keuntungan Syarikat.”

Mengenai Golden Heaven Group Holdings Ltd.

Golden Heaven Group Holdings Ltd. mengurus dan mengendalikan enam harta yang terdiri daripada taman tema, taman air dan kemudahan rekreasi pelengkap. Dengan kawasan tanah seluas kira-kira 426,560 meter persegi secara keseluruhan, taman-taman ini terletak di pasaran geografi yang pelbagai di selatan China dan secara keseluruhannya menawarkan kira-kira 139 tarikan dan atraksi. Disebabkan lokasi geografi taman-taman dan kemudahan perjalanan, taman-taman ini mudah diakses kepada jumlah penduduk kira-kira 21 juta orang. Sejak 30 September 2023, Taman Jinsheng Mangshi, salah satu daripada enam taman, sementara ditutup. Taman-taman menyediakan pelbagai pengalaman menarik dan menghiburkan, termasuk tarikan mendebarkan, tarikan ramah keluarga, tarikan air, festival makanan, persembahan sirkus, dan kemudahan teknologi tinggi.

Kenyataan Prospektif

Kenyataan prospektif ini mengandungi “kenyataan prospektif”. Kenyataan prospektif mencerminkan pandangan kami mengenai peristiwa masa depan. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta berdasarkan jangkaan semasa Syarikat mengenai peristiwa masa depan yang mungkin mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan Syarikat. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini dengan perkataan atau ungkapan seperti “mungkin,” “akan,” “boleh,” “dijangka,” “menganggarkan,” “berniat,” “merancang,” “percaya,” “mungkin/akan,” “cadangan,” “berpotensi,” “terus” atau ungkapan serupa. Syarikat tidak berkewajipan untuk mengemaskini atau menyemak kenyataan prospektif ini untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepasnya, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur untuk meninjau faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam penyataan pendaftaran dan penyiaran lain dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Untuk pertanyaan daripada pemberita dan media, sila hubungi:

Golden Heaven Group Holdings Ltd.
E-mel:

Ascent Investor Relations LLC
Telefon: +1-646-932-7242
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.