GC Labs berjaya menyudahkan hari ke-2 Medlab Middle East 2024

(SeaPRwire) –   YONGIN, Korea Selatan, 6 Feb 2024 — GC Labs, sebuah makmal klinikal terkemuka di Korea Selatan, mengumumkan bahawa syarikat itu menamatkan hari kedua dengan prestasi berjaya di Medlab Middle East 2024.

Gambar booth GC Labs yang dipasang di Medlab Middle East 2024 yang diadakan di Pusat Dagangan Dunia Dubai (DWTC), EAU
Gambar booth GC Labs yang dipasang di Medlab Middle East 2024 yang diadakan di Pusat Dagangan Dunia Dubai (DWTC), EAU

Medlab Middle East, pameran makmal perubatan terbesar di rantau MENA, diadakan di Pusat Dagangan Dunia Dubai (DWTC) EAU, dari 5 Februarith hingga 8th. GC Labs menyertai pameran terkemuka ini selama tiga tahun berturut-turut untuk mengeratkan kerjasama dengan rakan-rakan utama di rantau ini dan mengkaji peluang perniagaan baharu.

Tahun ini, GC Labs menjadi tuan rumah booth promosi bersama GC MS dan Genes Laboratories yang merupakan anak syarikat GC Holdings untuk mempamerkan penyelesaian diagnostik keseluruhan daripada perkhidmatan ujian diagnostik hingga reagen ujian dan peralatan perubatan. Tiga booth bersepadu syarikat, terletak di Z4.E41 tepat bersebelahan dengan pintu masuk, dipenuhi pelawat untuk dua hari pertama.

GC Labs, khususnya, menarik perhatian pelawat dengan mempromosikan item ujian diagnostik yang disesuaikan dengan permintaan dan persekitaran pasaran Timur Tengah. Selain itu, mereka membentangkan siri ujian patologi yang baru dibuka menyasarkan untuk rakan-rakan global.

Selanjutnya, upacara menandatangani antara GC Labs dan bioLAB, makmal klinikal swasta terkemuka di Bahrain, berlangsung semasa pameran. GC Labs menandatangani memorandum persefahaman (MOU) dengan bioLAB untuk memindahkan teknologi dan pengetahuan dalam bidang sitogenetik. Oleh kerana kedua-dua pihak terus bekerjasama dalam perniagaan menghantar ujian merujuk, persetujuan itu bertujuan memperkukuh perkongsian strategik mereka dengan membuat kemajuan teknologi dan meningkatkan perniagaan.

Pegawai GC Labs berkata, “GC Labs telah membina keyakinan dan kesedaran jenama kerana kami berjaya melaksanakan kerjasama perniagaan dengan pelbagai rakan di Timur Tengah. Kini ialah masa untuk mengukuhkan kedudukan kami dan Medlab akan menjadi loncatan besar bagi kami untuk mengambil lompatan besar di pasaran,” dan menambah, “Dengan menandatangani MOU pindahan teknologi dengan bioLAB, kami dijangka akan meluaskan penawaran perkhidmatan kami melampaui perkhidmatan ujian diagnostik sedia ada dan mencipta pembangunan perniagaan yang lebih menguntungkan di Timur Tengah.”

GC Labs akan terus menyertai Medlab Middle East 2024 sehingga 8 Februari di booth Z4.E41.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.