GATE Energy telah Dianugerahkan Sebahagian Projek Beauftragan Shenandoah FPS di Amerika Syarikat

(SeaPRwire) –   HOUSTON, 30 Januari 2024 — GATE Energy, peneraju global dalam perkhidmatan pentauliahan dan permulaan, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa syarikat tersebut telah dianugerahkan kontrak pelaksanaan pentauliahan bagi bahagian Amerika Syarikat bagi projek Beacon Shenandoah FPS. Skop GATE merangkumi perancangan dan pelaksanaan pra-pentauliahan dan pentauliahan akhir setelah berlayar dari Korea Selatan.

Mark Myhre, Presiden Pentauliahan di GATE Energy, berkata, “Kami berbesar hati untuk meneruskan bersama projek Shenandoah di luar tapak fabrikasi. Menerima kontrak pentauliahan bagi bahagian Amerika Syarikat dalam Shenandoah FPS akan membolehkan kami untuk menyebarkan penyelesaian khusus bagi pelanggan kami dan menunjukkan bagaimana pasukan pentauliahan GATE Energy dapat merentasi dunia sambil mengekalkan kesinambungan budaya dan kepakaran teknikal.”

Lee Jordan, CEO GATE Energy, menambah “ini adalah satu lagi anugerah penting yang selanjutnya memperkukuhkan kedudukan kami sebagai penyedia pentauliahan terkemuka bagi Teluk Mexico yang dalam. Kami berbangga untuk melanjutkan penglibatan semasa Korea Selatan kami dalam projek tersebut hingga minyak pertama di Amerika Syarikat.”

Medan Shenandoah yang dalam terletak di Teluk Mexico di blok Walker Ridge kira-kira 230 batu dari New Orleans, dengan kedalaman air sehingga 5,500 kaki. Minyak pertama disasarkan untuk akhir tahun 2024.

Mengenai GATE Energy

GATE Energy adalah 100% ESOP milik pekerja dan keluarga syarikat yang menyediakan perkhidmatan yang boleh diskala, sesuai untuk tujuan untuk sektor tenaga termasuk kejuruteraan, pentauliahan, dan perkhidmatan lapangan khusus.

Untuk maklumat lanjut mengenai GATE Energy, kunjungi 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.