Gadis Rusia Menjejak Selebriti Kelas Atas di Provinsi Shaanxi

(SeaPRwire) –   XI’AN China, 4 Februari 2024 — Laporan berita dari CRI Online: 

Sebagai harta negara China, panda gergasi, yang dicintai oleh orang di seluruh dunia, mewakili perdamaian dan persahabatan. Panda gergasi coklat tunggal di dunia, dengan nama samaran “Qi Zai”, adalah yang paling berharga. Dia kini tinggal di Daerah Zhouzhi, Bandar Xi’an, Wilayah Shaanxi, dan menarik beribu-ribu pelancong untuk melawat setiap hari, menjadikannya selebriti teratas di Wilayah Shaanxi. Sebagai peminat panda, seorang gadis Rusia bernama Xie Yishu, dijemput oleh peminat Wang Tieyou, atau Saddam, memutuskan untuk pergi ke Daerah Zhouzhi dan melawat Qi Zai. Apakah cabaran yang akan mereka hadapi di sini?

 
Russian Girl Visits First-tier Celebrity in Shaanxi Province

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.