FUJI UNI Membakar Revolusi Runcit dengan Teknologi AI+3D Verisimilitude di Pameran PGA ke-71

(SeaPRwire) –   ORLANDO, Fla., Feb. 7, 2024 — Di garis hadapan inovasi teknologi, FUJI UNI, projek kasut oleh syarikat Jepun yang terkenal, dengan bangganya mempamerkan teknologi AI+3D verisimilitude yang merubah permainan mereka di Pameran PGA ke-71, yang diadakan di Pusat Konvensyen Orange County dari Januari 23-26, 2024. Teknologi memotong ini, yang menjanjikan untuk mendefinisikan semula halusin pengalaman membeli peribadi, adalah tumpuan di kalangan hampir seribu jenama golf teratas yang menyajikan kemajuan terkini mereka.

Dengan Profesional Golf PGA Amerika Syarikat dan pengecer golf yang berpengaruh hadir, paparan FUJI UNI tentang Peralatan Pengdigitalan 3D dan Teknologi Pemasangan Pintar AI telah menarik perhatian industri. Dengan mensimulasikan bentuk badan dan langkah yang tepat, teknologi ini membolehkan pemasangan pakaian dinamik dan paparan virtual tindakan swing golf 360 darjah, menandakan permulaan era baru untuk penghasilan peribadi.

“Hari ini, kami berdiri di ambang revolusi runcit. Teknologi AI+3D verisimilitude kami bukan sahaja lompatan maju untuk FUJI UNI; ia adalah langkah raksasa untuk industri fesyen dan runcit keseluruhan,” kata Kris Saito, CEO FUJI UNI. “Dengan menggabungkan data semasa, penghasilan dan AI, kami mencipta pengalaman yang immersif yang pernah menjadi bidang sains fiksyen – membuat mereka menjadi realiti untuk pengguna di seluruh dunia.”

Langkah inovatif FUJI UNI juga merangkumi penubuhan pusat pengalaman AI jenama golf baru di Haikou, Hainan, China. Pusat itu akan berfungsi sebagai obor untuk runcit kelas tinggi, mempamerkan produk dan konsep baru sambil memanfaatkan pasaran bebas cukai Hainan – sektor dengan jualan melebihi 202.4 billion yuan menjelang akhir 2023 berikutan pelaksanaan dasar bebas cukai pulau itu.

Dalam dunia di mana landskap runcit terus berkembang, teknologi FUJI UNI bukan sahaja inovasi tetapi pengintip masa depan interaktif, peribadi dan maju secara teknologi untuk runcit fesyen. Teknologi ini menghadapi dan mengatasi cabaran rumit, seperti kekompleksan algoritma yang diperlukan untuk menangkap ketepatan pengimbas 3D dan halusin ekspresi dan gerakan manusia.

Apabila FUJI UNI mengintegrasikan Teknologi AI dan Data Besar ke dalam akal sehat kasut dan pakaian, ia menawarkan penyelesaian “Peribadi” dan “Dibuat Khas” yang dijangka mengganggu status quo. Dengan alat seperti Pengimbas Kaki 3D, Pengimbas Badan 3D dan Permukaan Tekanan Tumit, syarikat memberikan analisis biomekanikal yang menyeluruh, membawa kepada produk yang benar-benar individu.

Platform Personalisasi FUJI UNI menjemput pelanggan untuk mendalami proses kreatif, memilih reka bentuk asas dan mengubah suai pilihan mereka sehingga ke dalam solei. Tahap butiran dan personalisasi ini tidak sahaja meningkatkan penglibatan pengguna tetapi juga menyusun semula rantai bekalan, mencerminkan pendekatan mampan terhadap runcit moden.

Apabila industri fesyen semakin bergantung kepada model maya dan penasihat gaya digital, teknologi FUJI UNI bersedia untuk menambah nilai tanpa sebelumnya, mengubah pengalaman membeli dan menetapkan laluan mampan untuk masa depan runcit fesyen.

Untuk maklumat lanjut mengenai FUJI UNI dan pendekatan inovatif mereka terhadap penyelesaian kasut dan pakaian yang diperibadikan dan dibuat khas, sila lawati .

Mengenai FUJI UNI

Di FUJI UNI, kami memegang komitmen teguh untuk merevolusikan pendekatan tradisional kepada fesyen dengan inovatif kami penggabungan Teknologi AI dan Data Besar. Falsafah kami, “Berhenti mencari. Mulakan mencipta,” merangkumi matlamat kami untuk mengilhami kejayaan kreatif dalam komunikasi dan reka bentuk, membenarkan individu menjadi arkitek gaya mereka sendiri. Dengan mengubah teknologi canggih ke dalam peranti pengukuran intuitif, kami menukar data rumit kepada kasut dan pakaian peribadi, memberdayakan pelanggan untuk mengekspresikan identiti unik mereka.

Terinspirasi oleh kebijaksanaan masa lalu sambil membuka jalan di luar esok, FUJI UNI memegang budaya keragaman dan keterbukaan. Platform kami adalah perayaan individualiti, di mana teknologi bertemu kemahiran, dan watak ditenun ke dalam setiap produk. Sewaktu kami menyambut perjalanan ini, kami menjemput semua orang untuk menjadi pereka mereka sendiri, membentuk dunia yang lebih pelbagai dan inklusif.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.