FranklinWH Menyambut Era Baru Kecemerlangan Perkhidmatan dengan Pelantikan Auston Taber sebagai Naib Presiden Perkhidmatan

(SeaPRwire) –   Ahli industri akan memimpin jabatan perkhidmatan untuk merevolusikan pengalaman pelanggan dalam sektor tenaga boleh diperbaharui

SAN JOSE, California., 30 Januari 2024 — Energy Storage Inc. (FranklinWH), pemimpin dalam pengurusan tenaga rumah secara keseluruhan, dengan bangganya mengumumkan pelantikan sebagai Naib Presiden Perkhidmatan. Pengalaman industri Taber yang luas dan kepimpinan terbukti dalam sektor tenaga boleh diperbaharui meletakkannya sebagai tambahan berharga kepada pasukan FranklinWH.

FranklinWH Welcomes a New Era of Service Excellence with the Appointment of Auston Taber as Vice President of Services
FranklinWH Welcomes a New Era of Service Excellence with the Appointment of Auston Taber as Vice President of Services

Taber membawa lebih 16 tahun pengalaman yang komited dalam sektor tenaga boleh diperbaharui dan sejarah 20 tahun dalam peranan berorientasikan perkhidmatan. Kerjayanya ditandai dengan pencarian tanpa henti kecekapan perkhidmatan dan kepuasan pelanggan, menjadikannya calon yang sesuai untuk memimpin perkhidmatan pelanggan terbaik FranklinWH.

“Perkhidmatan menyediakan peluang unik untuk merangkumi segala yang kami ketahui, untuk memastikan setiap masalah ditangani, dan setiap inovasi dikongsi,” kata Taber. “Ia berkisar tentang harmoni seratus tangan membantu, bukan penguatan satu, memastikan perkhidmatan bukan hanya sebuah jabatan, tetapi falsafah yang menular melalui setiap aspek kerja kami.”

Hanya dalam masa setahun memasuki pasaran Amerika, FranklinWH telah muncul sebagai kuasa dinamik dalam sektor pengurusan tenaga rumah secara keseluruhan, dengan pertumbuhan yang menakjubkan dan komitmen kepada pengalaman pelanggan yang luar biasa. Langkah strategik terkini syarikat dalam melantik Taber menggariskan dedikasinya untuk menyediakan perkhidmatan dan sokongan selepas jualan yang tiada tandingannya.

Sebagai Naib Presiden Perkhidmatan, Auston akan memainkan peranan penting dalam menyelia semua aspek jabatan perkhidmatan FranklinWH. Mandatnya terbentang untuk memastikan pertimbangan perkhidmatan dan sokongan selepas jualan terpadu dengan sempurna ke dalam keputusan seluruh syarikat. Visi strategik Auston untuk pasukan perkhidmatan bersatu dan pengalaman pelanggan yang tiada tandingannya selari dengan misi FranklinWH untuk menyediakan bukan sahaja produk tetapi sokongan dan kepuasan yang berkekalan.

“Pelantikan Auston datang pada masa pembiakan pesat bagi FranklinWH, dan menunjukkan komitmen syarikat untuk menambah bakat teratas ke pasukannya,” kata , Pengasas Bersama dan Pengurus Am bagi FranklinWH. “Pengalaman meluasnya dan komitmen kepada kecemerlangan perkhidmatan menjadikannya aset berharga ketika kami terus berkembang dan mengukuhkan kedudukan kami sebagai pemimpin global dalam pengurusan tenaga rumah secara keseluruhan.”

Untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana FranklinWH memberdayakan pengguna untuk mengawal pengurusan tenaga dan mendapat kebebasan tenaga rumah secara keseluruhan, lawati .

Mengenai FranklinWH

FranklinWH Energy Storage ialah pembuat sistem tenaga Franklin Home Power. FranklinWH ialah syarikat berpanduan penyelidikan yang memberi tumpuan kepada pengurusan tenaga dan penyimpanan rumah generasi seterusnya. Berpangkalan di Kawasan Teluk San Francisco, pasukan FranklinWH mempunyai dekad pengalaman dalam sistem tenaga, daripada reka bentuk, melalui pembuatan, ke jualan dan pemasangan. FranklinWH diluluskan AVL dengan beberapa institusi kewangan. Ketahui lebih lanjut bagaimana pemilik rumah boleh mencapai kemerdekaan tenaga di franklinwh.com.

Enquiry Media

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.