Forrester Membuka Pencalonan Untuk Anugerah Teknologi Global 2024

(SeaPRwire) –   Anugerah mengiktiraf organisasi yang menyelaraskan strategi teknologi maklumat mereka kepada matlamat perniagaan untuk mempercepatkan pertumbuhan

SINGAPURA, 6 Februari 2024 —  (Nasdaq: FORR) hari ini membuka panggilan untuk pencalonan untuk Anugerah Teknologi Globalnya pada tahun 2024 dalam dua kategori:  dan . Anugerah-anugerah ini mengiktiraf organisasi yang menyelaraskan  mereka kepada matlamat perniagaan, cepat menyesuaikan diri dengan keadaan pasaran yang berubah, dan memberi tumpuan kepada membina kepercayaan pelanggan. Penyelarasan yang kukuh sangat penting kepada keputusan perniagaan: Menurut Forrester, syarikat dengan penyelarasan yang kuat membesar 2.4 kali lebih cepat daripada rakan dan mempunyai keuntungan dua kali ganda.

Kriteria pencalonan untuk Anugerah Teknologi Forrester adalah seperti berikut:

  • Kesan Strategi Teknologi. Penerima anugerah mesti melaksanakan strategi  , yang didefinisikan oleh Forrester sebagai pengejaran peningkatan berterusan keputusan perniagaan melalui teknologi. Penerima juga mesti menunjukkan bagaimana mereka menggunakan penyelarasan, kepercayaan, dan kebolehadaptasian untuk meningkatkan hasil perniagaan dengan keupayaan TI mereka.
  • Seni Bina Enterprise. Anugerah ini, yang dianjurkan bersama  — pengarang piawaian TOGAF® — mengiktiraf organisasi yang menunjukkan bagaimana amalan seni bina enterprise (EA) mereka yang berorientasikan hasil membakar perubahan, pertumbuhan, dan perbezaan. Organisasi juga mesti menunjukkan bagaimana amalan EA mereka membantu syarikat mengurus risiko, meningkatkan kecekapan kos, meningkatkan pengalaman pelanggan, dan meningkatkan pendapatan.

Pencalonan untuk kedua-dua kategori anugerah terbuka kepada organisasi dengan 1,000 atau lebih pekerja yang menggunakan teknologi untuk meningkatkan hasil perniagaan. Pemimpin teknologi — termasuk ketua pegawai maklumat, ketua pegawai teknologi, ketua pegawai digital, dan arkitek enterprise di seluruh Amerika Utara; Eropah, Timur Tengah, dan Afrika (EMEA); dan Asia Pasifik (APAC) — digalakkan memohon.

Butir-butir tambahan mengenai cara memohon untuk Anugerah Teknologi Forrester 2024:

  • Asia Pasifik. Organisasi di APAC boleh melawat , dengan tarikh akhir penyerahan anugerah pada 9 Julai 2024. Penerima anugerah akan diumumkan sebelum dan dihormati di Persidangan Forrester , yang akan diadakan di Sydney dan secara digital, 29 Oktober 2024. 
  • EMEA. Organisasi di EMEA boleh melawat , dengan tarikh akhir penyerahan anugerah pada 20 Jun 2024. Penerima anugerah akan diumumkan sebelum dan dihormati di Persidangan Forrester , yang akan diadakan di London dan secara digital, 9-11 Oktober 2024.
  • Amerika Utara. Organisasi di Amerika Utara boleh melawat , dengan tarikh akhir penyerahan anugerah pada 20 Mei 2024. Penerima anugerah akan diumumkan sebelum dan dihormati di Persidangan Forrester , yang akan diadakan di Austin, Texas, dan secara digital, 9-12 September 2024.

“Anugerah Teknologi Forrester akan mengiktiraf organisasi berprestasi tinggi yang telah meningkatkan hasil perniagaan dengan teknologi dan keupayaan TI mereka,” kata Frederic Giron, naib presiden dan pengarah penyelidikan kanan di Forrester. “Organisasi-organisasi ini menangkap intipati strategi TI berprestasi tinggi dengan tiga prinsip panduan penyelarasan, kepercayaan, dan kebolehadaptasian.”

“Seni bina enterprise memainkan peranan penting dalam memacu pertumbuhan dan membuat perbezaan nyata dalam hasil perniagaan. Dengan mengenal pasti dan menggambarkan masa depan dan masa kini perusahaan, EA menyediakan salah satu cara paling berkesan untuk merealisasikan objektif organisasi. Mengiktiraf dan merayakan amalan dan inisiatif EA di seluruh dunia tidak pernah lebih penting,” kata Steve Nunn, presiden dan ketua pegawai eksekutif The Open Group.

Sumber:

  •  untuk maklumat lanjut mengenai program Anugerah Teknologi 2024 Forrester.
  • Daftarkan diri untuk menghadiri Persidangan Forrester .

Mengenai Forrester
Forrester (Nasdaq: FORR) adalah salah satu firma penyelidikan dan penasihat yang paling berpengaruh di dunia. Kami membantu pemimpin dalam bidang teknologi, pengalaman pelanggan, digital, pemasaran, jualan, dan fungsi produk menggunakan obsesi pelanggan untuk mempercepat pertumbuhan. Melalui penyelidikan, perundingan, dan acara eksklusif Forrester, pemimpin dari seluruh dunia diberdayakan untuk berani bekerja — untuk menavigasi perubahan dan menempatkan pelanggan mereka di pusat kepimpinan, strategi, dan operasi. Wawasan unik kami berakar daripada tinjauan tahunan lebih daripada 700,000 pengguna, pemimpin perniagaan, dan pemimpin teknologi di seluruh dunia; metodologi penyelidikan objektif dan ketat, termasuk penilaian Forrester WaveTM; lebih daripada 100 juta undian maklum balas semasa; dan kebijaksanaan bersama pelanggan kami. Untuk mempelajari lebih lanjut, lawati Forrester.com.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.