Flashpoint Memenangi Anugerah Kepemimpinan Produk Global 2024 Frost & Sullivan untuk Data dan Intelijen Ancaman Tanpa Persaingan

(SeaPRwire) –   Flashpoint menyediakan penyelesaian data ancaman dan kecerdasan yang berprestasi tinggi yang membolehkan perniagaan dan kerajaan untuk lebih baik mengesan, mengutamakan, dan memperbetulkan risiko siber dan fizikal yang muncul.

SAN ANTONIO, Jan. 31, 2024 baru-baru ini menyelidik industri kecerdasan ancaman siber (CTI) global dan, berdasarkan penemuannya, mengiktiraf  dengan Anugerah Kepemimpinan Produk Global 2024. Flashpoint adalah pemimpin pengasas kecerdasan ancaman dan wawasan berasaskan data, membolehkan organisasi global untuk menangani cabaran keselamatan semasa dengan fokus yang kuat pada CTI, kecerdasan kerentanan, risiko geopolitik, penipuan, dan perlindungan jenama.

Penyelesaian CTI Flashpoint dan pendekatan uniknya menggabungkan kuasa teknologi dengan kepakaran manusia. Ini memastikan perkhidmatan keselamatan sibernya boleh disesuaikan dengan pelbagai klien, merentasi sektor perkhidmatan kewangan, kerajaan, runcit, kesihatan dan teknologi. Apa yang benar-benar memisahkan Flashpoint ialah komitmennya untuk menangani titik kesakitan khusus pelanggan melalui platform bendera Ignite.  melengkapkan pasukan keselamatan dengan kuasa data Flashpoint, kepakaran manusia, dan analisis automatik. Dengan Ignite, pasukan boleh dengan mudah mengenal pasti dan memperbetulkan risiko serta mengambil tindakan segera dan muktamad merentasi kecerdasan ancaman, kerentanan, keselamatan fizikal dan keselamatan kebangsaan. 

Penyatuan pengumpulan data automatik dan AI dengan kerjasama manusia langsung memastikan bahawa penyelesaian syarikat itu cekap dan sangat disesuaikan, menangani keperluan unik setiap pelanggan. Selain itu, kepakaran Flashpoint melampaui ancaman siber untuk merangkumi pengurusan keselamatan fizikal dan kerentanan, semuanya disatukan ke dalam platform tunggal dan ramah pengguna. Akibatnya, syarikat itu berada dalam kedudukan yang baik untuk memanfaatkan peluang pertumbuhan baharu dalam industri CTI global dan memenuhi permintaan pasaran yang sentiasa berkembang dengan penyelesaian yang sangat disesuaikan dan luar kotak.

“Flashpoint, pemimpin transformasi dan pemangkin, membentuk budaya korporatnya dengan memanfaatkan tujuan dan misi untuk melindungi apa yang paling penting bagi menggalakkan inovasi. Pengetahuan komprehensif syarikat ini tercermin dalam penawarannya; penyelesaiannya secara definitifnya unggul berbanding pesaingnya,” kata Eshan Hira, Pensyarah – Amalan Penasihat Keselamatan di Frost & Sullivan.

Kejayaan Flashpoint juga terletak pada kepakaran tanpa tandingannya dalam skala dan kesesuaian koleksinya data. Sebagai contoh, dengan menjejak forum haram, pasaran, pengumpulan maklumat sumber terbuka (OSINT), dan komuniti di mana pelaku ancaman bersembunyi, syarikat itu memberikan amaran awal dan wawasan mendalam ke dalam ancaman yang muncul. Pendekatan proaktif ini menyediakan kecerdasan ancaman yang boleh digunakan untuk organisasi di seluruh dunia, membentuk strategi keselamatan siber jangka panjang dan rancangan pengurangan risiko.

Selain itu, Flashpoint menggajikan pasukan pakar dengan pengetahuan mendalam tentang wilayah dan industri tertentu, menawarkan kecerdasan yang diselaraskan kepada keperluan unik geopolitik dan risiko sektor tertentu yang dihadapi oleh pelanggan. Campuran strategik ini memberdayakan organisasi untuk memperkukuh kedudukan keselamatan dengan wawasan taktikal dan strategik.

“Di Flashpoint, komitmen kami terhadap inovasi mendorong kami untuk menyediakan data ancaman dan kecerdasan tanpa tandingan yang membantu melindungi aset dan menyelamatkan nyawa. Kami mempunyai rekod terbukti menangani cabaran yang cepat berubah bagi pelanggan pelbagai dengan tidak hanya bertindak balas terhadap ancaman semasa tetapi juga menjangkakan risiko masa depan, sentiasa satu langkah di hadapan pelaku ancaman. Kami bersyukur atas anugerah ini dari Frost & Sullivan yang merupakan pengiktirafan kepimpinan pasaran dan kepakaran pakar analis Flashpoint yang tiada tandingan dalam mengubah ketidakpastian menjadi kecerdasan boleh tindakan untuk pelanggan kami,” kata Josh Lefkowitz, CEO Flashpoint.

Flashpoint, pemangkin dan pemimpin transformasi, membentuk budaya korporatnya dengan memanfaatkan tujuan untuk menggalakkan inovasi. Terkenal dengan pengetahuannya yang mendalam dalam kecerdasan ancaman siber, penawaran syarikat itu menonjol, menurut pakar Frost & Sullivan, melampaui pesaing lain dalam industri.

Mengenai Frost & Sullivan Global Product Leadership Awards

Setiap tahun, Frost & Sullivan menyampaikan anugerah ini kepada syarikat yang telah membangunkan produk dengan ciri dan fungsi inovatif yang mendapat penerimaan pasaran yang pesat. Anugerah ini mengiktiraf kualiti penyelesaian dan peningkatan nilai pelanggan yang membolehkannya.

Anugerah Amalan Terbaik Frost & Sullivan mengiktiraf syarikat di pelbagai pasaran serantau dan global untuk menunjukkan pencapaian luar biasa dan prestasi yang unggul dalam kepimpinan, inovasi teknologi, perkhidmatan pelanggan, dan pembangunan produk pembangunan strategik.

Mengenai Frost & Sullivan

Selama enam dekad, Frost & Sullivan telah terkenal dengan peranannya dalam membantu pelabur, pemimpin korporat, dan kerajaan menavigasi perubahan ekonomi dan mengenal pasti teknologi yang mengganggu, Mega Trends, model perniagaan baharu, dan syarikat untuk tindakan, menghasilkan aliran berterusan peluang pertumbuhan untuk kejayaan masa depan..

Hubungi:

Ashley Weinkauf
P: 210-844-2505
E:  

Mengenai Flashpoint

Flashpoint ialah pemimpin pengasas dalam data ancaman dan kecerdasan. Kami memberdayakan perusahaan komersial dan agensi kerajaan untuk menghadapi cabaran keselamatan kompleks secara berani, mengurangkan risiko, dan meningkatkan ketahanan operasi di tengah ancaman yang berubah pesat. Melalui platform Flashpoint Ignite, kami menyediakan kedalaman, keluasan dan kelajuan data dari sumber yang sangat relevan, diperkaya dengan wawasan manusia. Penyelesaian kami merangkumi kecerdasan ancaman siber, kecerdasan kerentanan, risiko geopolitik, keselamatan fizikal, penipuan dan perlindungan jenama. Hasilnya: pelanggan kami melindungi aset penting, mengelak kerugian kewangan, dan melindungi nyawa. Temui lebih lanjut di flashpoint.io.

Kari Walker,
Veronica Drake,

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.