Exterro Umumkan Pembantu Berkuasa AI Generatif untuk E-Discovery

(SeaPRwire) –   Exterro Assist membawa kuasa model bahasa besar untuk meningkatkan produktiviti pengguna dengan membolehkan pengguna untuk mengotomatkan tindakan, menjana wawasan data, dan mencari dengan tepat, semua dalam bahasa semula jadi.

PORTLAND, Ore. dan COIMBATORE, India, 31 Januari 2024 — Exterro, syarikat perisian pengurusan risiko data terkemuka, hari ini mengumumkan Exterro Assist, pembantu AI maju untuk penemuan elektronik, privasi dan tadbir urus data, siasatan forensik, dan pakar keselamatan siber. Dengan pelbagai keupayaan, Exterro Assist dimasukkan dalam produk Exterro, membolehkan pelanggan dengan cepat mencari dan mengambil maklumat yang relevan secara konteks dan mengotomatkan alir kerja kompleks menggunakan arahan bahasa semula jadi, meningkatkan produktiviti sebanyak 75%. Exterro Assist akan pertama kali tersedia sebagai tambahan kepada pelanggan Exterro Legal Hold dan akan segera menjadi tersedia dalam setiap modul Platform Pengurusan Risiko Data Exterro.

Exterro Assist: Empowering Experts with AI-Driven Efficiency in E-Discovery and Data Governance

Exterro Assist: Memberdayakan Pakar dengan Kefektifan Didorong AI dalam Penemuan Elektronik dan Tadbir Urus Data

“Exterro telah lama memperkenalkan inovasi AI dalam bidang Penemuan Elektronik. Sekali lagi, kami berada di garis hadapan industri dengan pengenalan pembantu AI generatif berkuasa kami,” kata Ajith Samuel, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Produk di Exterro. “Pengguna kami kini boleh menyelesaikan kebanyakan tugas dan alir kerja penemuan elektronik mereka dengan interaksi percakapan yang mudah. Exterro Assist dimasukkan dengan licin ke dalam penyelesaian penemuan elektronik kami dan memahami interaksi pengguna secara konteks, bukan hanya makna literal. Exterro Assist dibina dengan semua pengawal selia dan pengesahan yang perlu untuk memenuhi keperluan keselamatan dan privasi yang ketat yang diperlukan oleh pakar tadbir urus risiko data hari ini.”

Exterro Assist menawarkan manfaat berikut kepada pengguna Platform Pengurusan Risiko Data Exterro:

  • Peningkatan Produktiviti: Exterro Assist meningkatkan produktiviti seluruh platform sebanyak sehingga 75% dengan membenarkan pengguna dengan cepat dan tepat mencari maklumat, dengan mudah mencipta papan pemuka dan laporan, mendapat bantuan dalam produk, dan mengotomatkan alir kerja kompleks menggunakan arahan bahasa semula jadi.
  • Siasatan Dipercepatkan dan Diotomatkan: Dengan memberikan Exterro Assist ringkasan ringkas unsur-unsur kunci kes, pasukan boleh menggunakannya untuk mengurangkan drastik isi kandungan data, menjimatkan masa dan perbelanjaan.
  • Keterangan: Exterro Assist direka dengan memperhatikan kefahaman, dengan memberikan pelbagai lapisan pengesahan supaya pengguna dapat memahami mengapa model mengembalikan output tertentu. Selain itu, semua tindakan yang diambil menggunakan Exterro Assist secara automatik didokumenkan dalam salinan audit jelas, memberi pengguna ketelusan penuh terhadap bagaimana ia digunakan dan tindakan yang diambil.
  • Pengawal Selia Tahap Korporat: Sijil keselamatan Exterro mengesahkan bahawa kami mengekalkan keperluan keselamatan tertinggi. Kami memastikan data setiap pelanggan diasingkan, dan kami memberikan kawalan halus kepada pelanggan terhadap model mereka.

Mengenai Exterro, Inc.

Exterro memberdayakan organisasi dan agensi penguatkuasaan undang-undang untuk mencapai hasil undang-undang, peraturan dan siasatan yang lebih baik, menjimatkan wang, dan meminimumkan impak ancaman dengan menangani risiko data. Perisian pengurusan risiko datanya adalah satu-satunya platform menyeluruh yang menggabungkan penemuan data, pengotomatkan, penoptimaan alir kerja dan AI yang bertanggungjawab untuk memberikan pandangan dan kawalan terhadap hubungan kompleks privasi, operasi undang-undang, siasatan digital, tindak balas keselamatan siber, pematuhan, dan tadbir urus maklumat. Ribu-ribu pasukan di seluruh dunia dalam syarikat, firma undang-undang, pembekal perkhidmatan terurus, dan kerajaan serta agensi penguatkuasaan undang-undang mempercayai Exterro untuk menguruskan risiko dan mencapai hasil yang berjaya pada kos lebih rendah. Untuk maklumat lanjut, lawati .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.