Euromonitor International namakan USANA Malaysia dan Singapura sebagai Jenama Nombor Satu #1 dalam Gabungan Suplemen Probiotik

(SeaPRwire) –   BANDAR SALT LAKE, 1 Februari 2024 — USANA Malaysia dan Singapura baru-baru ini dianugerahkan gelaran Jenama Nombor #1 untuk Suplemen Probiotik di Malaysia dan Singapura apabila digabungkan oleh Euromonitor International. Anugerah eksklusif ini berdasarkan kajian pasaran Euromonitor ke atas USANA.

Jenama Nombor #1 USANA Malaysia dan Singapura untuk Suplemen Probiotik Apabila Digabungkan


Jenama Nombor #1 USANA Malaysia dan Singapura untuk Suplemen Probiotik Apabila Digabungkan

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai USANA, sila layari .

“Menerima pengiktirafan ini daripada Euromonitor merupakan pencapaian yang luar biasa,” kata Sabrina Khoo, pengurus besar USANA Malaysia. “Kami berusaha untuk mencipta produk berkualiti tinggi dan usaha keras kami terbukti.”

Euromonitor International merupakan penyedia maklumat pintar perniagaan global, analisis pasaran serta pandangan pengguna yang terkemuka di dunia. Mereka menggabungkan kepakaran global bersama-sama wawasan tempatan daripada penganalisis di seluruh dunia untuk membantu para pelanggan menjangka trend industri, ekonomi dan pengguna untuk memimpin perubahan yang bersifat mengganggu.

“Pencapaian ini terhasil hasil usaha semua orang—kakitangan kami, pengedar serta pelanggan kami,” kata Yee Pei Lee, pengurus besar USANA Singapura. “Anda telah menjadikan pencapaian ini satu kenyataan dan atas nama USANA, kami mengucapkan terima kasih atas sokongan anda yang berterusan. Kami akan terus berusaha untuk mengejar kecemerlangan dalam apa jua yang kami lakukan.”

Suplemen Probiotik USANA membantu mengembalikan keseimbangan perut dengan campuran bakteria baik. Ia membantu menyokong kesihatan pencernaan anda dan boleh didapati dalam bungkusan patik yang mudah dibawa.

Mengenai USANA
USANA (NYSE: USNA) berbangga kerana menyediakan produk berkualiti tinggi kepada pengguna seluruh dunia. Daripada suplemen pemenang anugerah hinggalah rangkaian produk penjagaan kulit Celavive dan Active Nutrition yang inovatif, USANA telah membuktikan selama lebih daripada 30 tahun mengapa mereka merupakan syarikat yang boleh anda percayai. Mengapa tidak cuba produk kami? Beli di  atau ketahui lebih lanjut di .

Tuntutan: USANA merupakan jenama nombor #1 untuk suplemen probiotik di Malaysia dan Singapura apabila digabungkan
Footnote: “Sumber Euromonitor International Limited; Vitamin & Suplemen Dietari; % perkongsian nilai runcit, data 2023. CH2024ed.”

Hubungan Media: Amy Haran
Naib Presiden Eksekutif Komunikasi
(801) 954-7641

Foto –
Logo –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.