“Eddid ONE USA”: Aplikasi Perdagangan Saham Baru Membuka Pintu di UK, AS dan Kanada, Membuka Peluang Pasaran Saham AS untuk Pelabur Global

(SeaPRwire) –   HONG KONG, Feb. 6, 2024 (“the Group”) bangga mengumumkan pelancaran antarabangsa aplikasi perdagangan saham AS terkemuka yang dibangunkan oleh Eddid Securities USA Inc., “Eddid ONE USA“, merentasi Amerika Syarikat, United Kingdom, dan Kanada. Kini boleh dimuat turun di Google Play dan App Store di rantau ini, Aplikasi ini menawarkan pelabur tempatan dengan pengalaman perdagangan saham AS bersepadu yang direka untuk memenuhi permintaan alat perdagangan yang bijak, cekap dan menyeluruh.

Sebagai ekonomi terbesar di dunia, pasaran saham AS mewakili lebih 30% daripada modal pasaran global dan menjadi rumah kepada lebih sepuluh ribu syarikat tersenarai yang penting bagi ekosistem kewangan global. Ia kekal menjadi magnet bagi pelabur global. “Eddid ONE USA” secara khusus disesuaikan untuk perdagangan saham AS, mengintegrasikan ciri seperti fungsi carian yang menyeluruh, senarai pantauan peribadi, dan data pasaran masa sebenar. Ini membolehkan pelanggan dengan mudah mengemudi pasaran saham AS dan merangkumi setiap peluang pelaburan. Pengguna boleh menyesuaikan senarai pemantauan saham mereka, memantau pergerakan pasaran pada bila-bila masa, dan pelanggan yang layak juga boleh mengakses penawaran awam permulaan (IPO).

Bertapak di Hong Kong dengan pejabat di New York, Eddid Financial sentiasa komited untuk meluaskan kehadiran antarabangsa. Anak syarikatnya memegang pelbagai lesen kewangan di Hong Kong dan AS. Dalam tahun lepas, Kumpulan berjaya mengendalikan beberapa IPO AS, secara signifikan membantu berbilang syarikat berkaliber tinggi dalam perjalanan mereka untuk tersenarai di bursa AS. Pengenalan “Eddid ONE USA” menandakan perluasan penting tawaran perkhidmatan Kumpulan, meluaskan jangkauannya untuk memenuhi pelbagai pelanggan korporat, institusi dan individu, dan mempertajam lagi kelebihan Kumpulan di pasaran luar negara. Memandang ke hadapan, Kumpulan akan terus memanfaatkan kelebihan dalam teknologi kewangan, berusaha untuk meningkatkan fungsi aplikasi, dan komited untuk menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan kewangan yang lebih menyeluruh, cekap dan selamat.

Pelaburan melibatkan risiko, berdagang dengan berhati-hati.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.