EcoFlow Melancarkan DELTA 2 Max, Sekutu Kuasa Anda untuk Pengembaraan dan Keselesaan Rumah

(SeaPRwire) –   Stesen kuasa portable 2kWh menawarkan kuasa dan kemudahan tanpa tandingan untuk aktiviti luar dan rumah.

SYDNEY, 1 Februari 2024 — , syarikat penyelesaian tenaga mesra alam terkemuka, hari ini melancarkan stesen kuasa portable terbaru – , rakan kuasa anda untuk pengembaraan dan kenyamanan rumah, di Australia. Dengan kapasiti asas 2,048Wh, boleh diperluaskan sehingga 6,144Wh dengan dua bateri tambahan, DELTA 2 Max boleh menyediakan bekalan tenaga kepada peti sejuk mudah alih selama 29 jam yang hebat, mengekalkan pembuat kopi beroperasi selama 1.6 jam, atau mengecas telefon sehingga 143 kali, dan lebih[i]. DELTA 2 Max menyediakan penyelesaian ideal untuk memenuhi pelbagai keperluan elektrik anda, sama ada untuk perjalanan RV, 4WD, pengembaraan luar atau kenyamanan rumah.


Pengecasan Dual dan Mudah Alih Ultra Cepat dengan Bunyi Lebih Rendah

Dengan menampilkan teknologi X-Stream berpaten EcoFlow, DELTA 2 Max menawarkan kelajuan pengecasan piawai industri yang paling cepat. Dengan input AC 2,300W dan input solar maksimum 1,000W, DELTA 2 Max boleh dicas dari 0 hingga 100% dengan AC dalam masa 81 minit atau dengan solar dalam masa 2.3 jam. Apa yang membezakan DELTA 2 Max ialah keupayaan pengecasan AC dan solar dual yang terkini, membolehkannya mencapai kapasiti 80% hanya dalam 43 minit[ii]. Ini menjadikannya stesen kuasa mudah alih ideal untuk momen tak terancang kehidupan.

Tambahan pula, DELTA 2 Max boleh digunakan dengan pengecas mudah alih, memudahkan kelajuan pengecasan stesen kuasa mudah alih dalam kenderaan yang lebih cepat dan memastikan pengecasan penuh semasa anda dalam perjalanan. Pentingnya ialah proses pengecasan yang sangat senyap, mengeluarkan bunyi hanya 30 dB. Aras bunyi ini jauh lebih rendah berbanding stesen kuasa 2kWh lain di pasaran, menjadikan perjalanan anda lebih menyeronokkan dan tidak mengganggu.

Sumber Tenaga Ringan dan Boleh Percaya

Rakan sejati untuk perjalanan RV anda akan datang, DELTA 2 Max merangkumi kedua-dua kemudahan dan kebolehpercayaan. Berat hanya 23kg, DELTA 2 Max sangat mudah alih dan 30% lebih ringan berbanding stesen kuasa LFP 2kWh serupa di pasaran.

Selain itu, dengan kimia bateri LFP berkualiti tinggi, jangka hayat DELTA 2 Max ialah 3000 kitar lengkap sehingga mengurangkan kepada 80% kapasiti. Bermakna DELTA 2 Max boleh menyediakan kuasa boleh percaya selama 10 tahun apabila digunakan sekali sehari. Disokong oleh komitmen EcoFlow kepada kualiti, DELTA 2 Max datang dengan jaminan 5 tahun, untuk lebih lagi kebolehpercayaan.

Keluaran Kuasa Yang Berkuasa Untuk Keperluan Luar Lebih Banyak

DELTA 2 Max kini datang dibungkus dengan kabel Anderson ke Rokok EcoFlow, menyediakan julat keupayaan yang diperluaskan. Ini memastikan penggunaan yang boleh dipercayai setiap kali, memenuhi lebih banyak keperluan kuasa, dan menampung pelbagai peralatan yang biasanya digunakan semasa perjalanan RV atau 4WD.

Tambahan pula, dilengkapi dengan keluaran AC 2400W (Lonjakan 4800W), DELTA 2 Max boleh berkesan menyediakan kuasa kepada 99% peralatan. Serentak, ia boleh menyokong sehingga 13 peranti, bahkan semasa proses pengecasan. Dengan mod X-Boost, DELTA 2 Max boleh bahkan menyediakan kuasa kepada sesetengah peralatan sehingga 3100W. Ini menjadikan DELTA 2 Max pilihan ideal untuk individu dalam perjalanan RV atau pengembaraan luar, menawarkan tahap kemudahan yang sama seperti rumah berkuasa tradisional.

Harga Dan Ketersediaan

Bermula 1 Februari, EcoFlow DELTA 2 Max akan tersedia untuk dibeli di , , dan . Bungkusan DELTA 2 Max dan Panel Solar Mudah Alih 400W akan menikmati diskaun $300 dan dijual pada harga $4,198. Berasingan, DELTA 2 Max akan berharga $2,999, dan Bateri Tambahan DELTA 2 Max boleh didapati pada $2,499. Bagi kedai runcit fizikal, DELTA 2 Max juga akan tersedia di pengedar utama termasuk Anaconda, Autobarn, Autoone, Autopro, Battery World, Bunnings, Harvey Norman, TJM, dan Total Tools.

Mengenai EcoFlow

EcoFlow ialah syarikat penyelesaian tenaga mesra alam terkemuka dengan visi untuk menyediakan kuasa bagi dunia baharu. Sejak penubuhannya pada 2017, EcoFlow bertujuan menjadi rakan tenaga yang boleh dipercayai dan dipercayai bagi individu dan keluarga di seluruh dunia, menyediakan penyelesaian tenaga boleh diperbaharui yang mudah capai di rumah, luar dan ruang mudah alih. Hari ini, dengan ibu pejabat operasi terletak di Amerika Syarikat, Jerman dan Jepun, EcoFlow telah memberdayakan lebih daripada 2.5 juta pengguna di lebih 100 pasaran di seluruh dunia.

[i] Maklumat diperolehi daripada ujian dalaman dan menganggap kuasa operasi berikut: 60W untuk peti sejuk mudah alih (DC), 1000W untuk pembuat kopi (AC), dan 11Wh untuk telefon Jenis-C.

[ii] Masa pengecasan dicapai apabila input solar dan AC gabungan adalah 2,400W. Pengalaman pengguna sebenar mungkin berbeza.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.