E-Home Household Services Holdings Limited Mengesahkan Keputusan Mesyuarat Agung Luar Biasa Berkenaan Penggabungan Saham

(SeaPRwire) –   FUZHOU, China, Feb. 10, 2024 — E-Home Household Service Holdings Limited (Nasdaq: EJH) (the “Company” or “E-Home”), sebuah pembekal perkhidmatan isi rumah bersepadu di China, hari ini mengumumkan bahawa dalam mesyuarat agung luar biasa Syarikat yang diadakan pada 6 Februari 2024, pada 10: 00 pagi, waktu tempatan, di E-Home, 18/F, East Tower, Bangunan B, Pusat Dongbai, Jalan Yangqiao, Daerah Gulou, Bandaraya Fuzhou 350001, China ( “Mesyuarat”), pemegang sahamnya meluluskan resolusi yang akan menyebabkan penggabungan saham lima saham biasa yang dikeluarkan dan tidak dikeluarkan dengan nilai nominal US $ 0.2 setiap satu dalam modal saham yang dikeluarkan dan tidak dikeluarkan Syarikat kepada satu saham dengan nilai nominal US $ 1 ( “Penggabungan Saham”). Penggabungan Saham terutamanya dilaksanakan untuk mematuhi Peraturan Pasaran Nasdaq 5550 (a) (2) yang berkaitan dengan harga tawaran minimum saham biasa Syarikat.

Saham biasa Syarikat akan mula diperdagangkan di Pasaran Saham NASDAQ pada asas pasca-penggabungan di bawah simbol “EJH” pada 14 Februari 2024. Nombor CUSIP baru untuk saham biasa Syarikat pasca-penggabungan adalah G2952X138. Pemegang saham Syarikat akan menerima satu saham biasa pasca-penggabungan untuk setiap lima saham biasa pra-penggabungan yang dipegang oleh mereka. Segera selepas Penggabungan Saham, peratusan pemilikan dan kuasa undian setiap pemegang saham akan kekal tidak berubah, kecuali perubahan dan penyesuaian kecil yang akan timbul daripada perlakuan saham pecahan. Hak pemegang saham biasa akan secara besar-besaran tidak terjejas oleh Penggabungan Saham. Tiada saham pecahan akan dikeluarkan berkaitan dengan Penggabungan Saham, dan semua saham pecahan sedemikian akan dibulatkan kepada bilangan saham penuh yang terdekat berikutan atau sebagai akibat daripada Penggabungan Saham.

Mengenai E-Home Household Service Holdings Limited

Ditubuhkan pada 2014, E-Home Household Service Holdings Limited adalah syarikat perkhidmatan isi rumah yang tersenarai di Nasdaq berpangkalan di Fuzhou, China. Syarikat, melalui laman web dan platform WeChat “e-home”, menyediakan perkhidmatan isi rumah bersepadu, termasuk 1) pemasangan dan penyelenggaraan peralatan rumah dan rumah pintar; 2) Perkhidmatan penjagaan rumah, pengasuh kanak-kanak, jururawat pengurungan dan pembersihan; 3) Penjagaan orang tua internet + penjagaan orang tua berpusat di rumah; 4) Penjagaan hospital; 5) Platform penghantaran pengasuh kanak-kanak.

Selepas bertahun-tahun pembangunan, Syarikat telah membentuk dua perkhidmatan utama dan empat perkhidmatan tambahan yang menyasarkan pengguna individu (ToC) dan pelanggan perniagaan (ToB). 1) Perniagaan ToC memberi tumpuan kepada pengasuh kanak-kanak, jururawat pengurungan, penjagaan orang tua berpusat di rumah dan pembersihan, dan perkhidmatan keluarga komprehensif disokong oleh perkhidmatan penjagaan rumah lain. Kini, ia berjaya menyambung dengan teknologi metaverse untuk merealisasikan perkhidmatan pelanggan berdasarkan metaverse serta latihan pekerja rumah tangga. Perniagaan ToB memberi tumpuan kepada pembersihan awam dan peralatan pembersihan robotik. Empat perkhidmatan tambahan termasuk 1) mengaitkan dan menggunakan teknologi metaverse kepada industri penjagaan rumah dan pembersihan; 2) jualan dalam talian dan luar talian ubat-ubatan dan makanan kesihatan (termasuk pengasuh kanak-kanak dan pekerja penjagaan kesihatan); 3) latihan pengasuh kanak-kanak dan pekerja penjagaan kesihatan untuk terlibat dalam penjagaan kesihatan di kedai fizikal; 4) sumber manusia (pekerjaan fleksibel).

E-Home telah menjadi syarikat perkhidmatan keluarga bersepadu moden. Syarikat sentiasa mengikuti falsafah perniagaan “menyelesaikan setiap isu pelanggan dengan hati” dan kod etika “melakukan segala-galanya dengan baik dengan hati”. Syarikat bertujuan menetapkan piawaian industri perkhidmatan isi rumah. Untuk maklumat lanjut, lawati laman web Syarikat di .

Kenyataan Pandangan Ke Depan

Semua kenyataan selain kenyataan fakta sejarah dalam pengumuman ini adalah kenyataan pandangan ke depan dalam sifatnya mengikut Akta Pembaikan Litigasi Sekuriti Swasta 1995. Kenyataan pandangan ke depan ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta berdasarkan jangkaan dan ramalan semasa tentang peristiwa dan trend kewangan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangannya, keputusan operasinya, strategi perniagaannya dan keperluan kewangannya. Perkataan atau ungkapan seperti “mungkin”, “akan”, “dijangka”, “mengira”, “berniat”, “menganggarkan”, “berhasrat”, “berterusan”, “kemungkinan” atau ungkapan serupa lain bertujuan mengenal pasti kenyataan pandangan ke depan sedemikian. Syarikat tidak akan mengemaskini kenyataan pandangan ke depan untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepasnya, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan pandangan ke depan ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dan menggalakkan pelabur mempertimbangkan faktor risiko, termasuk yang dinyatakan dalam penyataan Syarikat kepada SEC, yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.