Duotech memperkukuh kedudukan kepimpinan pasaran dengan penyelesaian pembayaran yang dipertingkatkan

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 31 Jan. 2024 — , sebuah pemimpin pasaran dalam perisian dan penyelesaian aplikasi, dengan bangganya telah mengumumkan peningkatan terbaru kepada penyelesaian pembayaran, DT-ProPay, meningkatkan lagi tahap dalam industri fintech dan perisian.

Leo Wang, CEO, Duotech
Leo Wang, CEO, Duotech

Penyelesaian pembayaran yang dipertingkat ini dipacu oleh enjin peraturan pembayaran terkini, satu perkhidmatan inovatif yang mengautomatikan keputusan dan proses pembayaran. DT-ProPay menilai transaksi pembayaran terhadap satu set kriteria yang telah ditetapkan terlebih dahulu, termasuk jumlah transaksi, kaedah pembayaran, lokasi pelanggan, faktor risiko, dan dasar perniagaan.

Sekarang beroperasi dalam platform dalaman Duotech, enjin ini dijadualkan untuk dioptimakan bagi kegunaan oleh pelbagai perniagaan luar. Dengan mengarahkan transaksi kepada pintu pembayaran, pengambil, atau sistem pencegahan penipuan yang paling sesuai, DT-ProPay milik Duotech sangat meningkatkan pengalaman pengguna, meningkatkan kadar kejayaan pembayaran, dan mengurangkan kos perniagaan secara signifikan.

Suit perisian Duotech juga merangkumi pelbagai infrastruktur dan produk kewangan berteknologi tinggi. Dengan sistem perdagangan menyalin canggih, Duotech merevolusikan perdagangan menyalin dengan wawasan dan automatisasi berteknologi tinggi, membolehkan pedagang membangunkan, berkongsi, melaksanakan, dan menyalin perdagangan pada satu platform tunggal.

Menggunakan pembangunan AI terkini, Duotech menyediakan bot perdagangan algoritma untuk pelaksanaan perdagangan automatik berpandukan aturan atau AI, membebaskan masa pedagang sambil mengurangkan bias emosi. Penyelesaian pencegahan cyber dan penipuan miliknya melaksanakan sistem berteknologi tinggi untuk mengesan dan mencegah serangan siber, melindungi data pengguna dan aset kewangan. Selain itu, penyelesaian automatisasi pematuhan miliknya menjana proses pematuhan dengan mengautomatikan semakan KYC/AML dan laporan peraturan.

Duotech juga terus memberikan sumbangan kepada tanggungjawab sosial, baru-baru ini bekerjasama dengan Yayasan Vantage melalui Inisiatif Joy For All. Pekerja Duotech, bekerjasama dengan Yayasan Vantage, memberikan hadiah yang dipilih dengan harapan tulus kepada penduduk di Rumah Kanak-kanak Methodist Chen Su Lan di Singapura semasa musim perayaan. Inisiatif ini menekankan komitmen Duotech untuk memberikan kesan positif kepada masyarakat tempatan dan selari dengan misi Yayasan Vantage untuk menggalakkan perniagaan untuk menyokong masyarakat secara aktif.

Leo Wang, CEO Duotech, berkata:

“Sebagai pemimpin pasaran dalam penyelesaian perisian, kami komited untuk terus memperkenalkan inovasi dalam industri untuk faedah pelanggan kami. DT-ProPay yang dipertingkat kami tidak sahaja mengoptimumkan proses pembayaran tetapi juga mewakili komitmen kami untuk terus ke hadapan piawaian industri. Dengan melabur dalam teknologi yang mengurangkan kos, meningkatkan pengalaman pengguna, dan memastikan kadar kejayaan pembayaran, kami berdaya pelanggan untuk berjaya dalam landskap dinamik transaksi digital.”

Mengenai Duotech

Duotech ialah syarikat penyelesaian fintech berpangkalan di Singapura yang khusus dalam perundingan, reka bentuk, dan kejuruteraan penyelesaian perisian kustom berjaya dan aplikasi mudah alih. Pasukannya yang pakar komited untuk meningkatkan kecekapan perniagaan, produktiviti, dan membina kelebihan saingan dengan membangunkan penyelesaian terangkum untuk masalah perniagaan khusus.

Duotech juga sepenuhnya komited untuk beroperasi secara beretika, lestari, dan bertanggungjawab sosial, memastikan penyelesaian mereka menggalakkan inovasi dan memberikan sumbangan positif kepada landskap perniagaan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.