DPC Dash Ltd – Domino’s Pizza China Merayakan Pembukaan Kedai Ke-800 di China

(SeaPRwire) –   HONG KONG, 1 Februari 2024 — DPC Dash Ltd (Domino’s Pizza China) (“DPC Dash” atau “Syarikat”), francais master eksklusif Domino’s Pizza di China Daratan, Wilayah Pentadbiran Khas Hong Kong di China, dan Wilayah Pentadbiran Khas Macau di China, gembira mengumumkan pembukaan kedai ke-800 mereka di China. Peristiwa bersejarah itu berlangsung di bandar Jinan, wilayah Shandong, pada 31 Januari 2024, menandakan lagi satu tonggak penting dalam pertumbuhan yang luar biasa syarikat itu.

Sebagai sebahagian daripada strategi perluasan yang berambisius, DPC Dash berjaya mencapai matlamatnya membuka 180 kedai baru pada tahun 2023. Komitmen syarikat terhadap prestasi jualan yang cemerlang terbukti. Pencapaian terbaru ini menambah momentum kuat daripada bulan Disember, apabila 10 daripada pembukaan kedai baru Syarikat menduduki tempat teratas 15 untuk jualan 30 hari pertama dalam sistem global Domino’s. DPC Dash kini memegang semua kedudukan teratas 17 secara global, pencapaian luar biasa yang semakin menguatkan kedudukan DPC Dash sebagai pemimpin dalam industri pizza.

Memandang ke hadapan, DPC Dash telah menetapkan matlamat membuka 240 kedai baru di China pada tahun 2024. Setakat 31 Januari 2024, jumlah kedai baru bersih yang ditambah setahun ini, kedai yang sedang dibina dan kedai yang telah menandatangani melebihi 45 peratus daripada sasaran pembukaan penuh tahunan. Strategi perluasan DPC Dash kekal kuat dan mengikut jadual, menunjukkan komitmennya memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk pizza berkualiti tinggi di seluruh negara.

Encik Aileen Wang, Pengarah Eksekutif dan Ketua Pegawai Eksekutif DPC Dash, menyatakan kegembiraannya terhadap pencapaian terkini, dengan berkata: “Kami gembira merayakan pembukaan kedai ke-800 kami hanya sebelum Tahun Baru Cina, yang menunjukkan permulaan yang memberangsangkan untuk pertumbuhan kami pada tahun 2024. Ketika kami teruskan perluasan pesat kami, kami terus komited untuk menyediakan piza berperisa, bernilai dan menggunakan kepakaran kami dalam penghantaran dan teknologi.”

DPC Dash, yang dikenali sebagai salah satu majikan terbaik di China oleh Kincentric, telah membina dan terus merekrut pasukan berdedikasi, lincah dan berbakat yang bekerja tanpa henti untuk menyediakan pengalaman cemerlang kepada pelanggan. Dengan disokong semua pihak berkepentingan, DPC Dash terus komited untuk memimpin pasaran pizza China yang makmur.

Mengenai DPC Dash

DPC Dash ialah francais master eksklusif Domino’s Pizza di China daratan, Wilayah Pentadbiran Khas Hong Kong di China dan Wilayah Pentadbiran Khas Macau di China. Domino’s Pizza, Inc., francais global DPC Dash, ialah salah satu jenama pengguna yang paling dikenali di seluruh dunia dan syarikat pizza terbesar di dunia. Diketuai oleh pasukan pengurusan berpengalaman dan berwawasan, DPC Dash ialah pemimpin pasaran yang membezakan diri dengan, antara lain, menu tertumpu pizza yang terus dikembangkan dan dilokalisasikan, kepakaran unik dan kepimpinan dalam penghantaran, tumpuan teknologi dan model ekonomi kedai yang boleh diskala dan diulang.

DPC Dash mengendalikan terus 800 kedai di seluruh 29 bandar di China daratan setakat 31 Januari, 2024. Syarikat ini merupakan yang paling pesat berkembang di kalangan lima jenama pizza teratas di China, serta ketiga terbesar dari segi hasil tahunan 2022, menurut laporan oleh Frost & Sullivan pada Mac 2023.

Untuk maklumat lanjut, lawati  

Hubungan Media

Hubungan Awam DPC Dash

ICR, LLC

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.