Deltek Umumkan Pemenang Anugerah Rakan Global Tahunan

(SeaPRwire) –   Para pemenang mewakili pencapaian cemerlang ahli jaringan rakan kongsi Deltek merentasi pelbagai bidang industri termasuk kontraktor kerajaan, senibina & kejuruteraan dan lain-lain

HERNDON, Va., 31 Januari 2024 — , pembekal global terkemuka perisian dan penyelesaian untuk perniagaan berasaskan projek, hari ini mengumumkan pemenang Anugerah Rakan Kongsi Global Tahunan mereka. Anugerah tahunan mengiktiraf pencapaian signifikan syarikat-syarikat dalam ekosistem global dinamik Jaringan Rakan Kongsi Deltek. Ahli-ahli termasuk penyepaduan sistem (SIs), penjual bernilai tambah (VARs), pembekal perisian bebas (ISVs) dan firma perakaunan dan perundingan – semuanya yang meningkatkan kuasa perisian dan penyelesaian terkemuka industri Deltek.

Deltek mengumumkan pemenang Anugerah Rakan Kongsi Tahunan

Deltek mengumumkan pemenang Anugerah Rakan Kongsi Tahunan

Program rakan kongsi Deltek menyediakan fleksibiliti untuk syarikat menjual semula, bersama-jual, melaksanakan dan berunding – semuanya disokong oleh komitmen Deltek untuk memastikan setiap perkongsian menjadi satu kejayaan. Rakan kongsi memperkasakan penawaran perisian teras Deltek untuk perniagaan berasaskan projek melalui pelaksanaan, perkhidmatan perundingan dan lebih lagi, memberdayakan asas pelanggan global Deltek untuk memanfaatkan sepenuhnya nilai perisian dengan lebih pantas dan mudah.

Tahun ini, satu kategori anugerah baru dicipta untuk mengiktiraf rakan kongsi berjaya dalam . Deltek mengiktiraf sebanyak 12 rakan kongsi dalam kategori berikut:

 • Rakan Kongsi Tahunan Amerika Syarikat –
 • Rakan Kongsi Tahunan Antarabangsa –
 • Rakan Kongsi Tahunan GovCon –
 • Rakan Kongsi Tahunan Penyepaduan Sistem –
 • Rakan Kongsi Tahunan Senibina & Kejuruteraan –
 • Rakan Kongsi Tahunan Penjual –
 • Rakan Kongsi Tahunan Perikatan –
 • Rakan Kongsi Tahunan Pelanggan Baru –
 • Rakan Kongsi Tahunan Kepuasan Pelanggan –
 • Bintang Muda – Rakan Kongsi Tahunan Amerika Syarikat –
 • Bintang Muda – Rakan Kongsi Tahunan Antarabangsa –
 • Rakan Kongsi Tahunan Pasaran –

“Kejayaan perisian dan penyelesaian terkemuka industri Deltek tidak akan mungkin tanpa rakan-rakan hebat kami yang bersemangat meningkatkan visi kami. Kami gembira mengiktiraf yang terbaik dari Jaringan Rakan Kongsi Deltek,” kata . “Kami bersyukur 12 syarikat ini menjadi sebahagian daripada Deltek Project Nation, bekerja bersama kami setiap hari untuk memastikan semua pelanggan kami dapat memanfaatkan sepenuhnya penyelesaian Deltek bagi membantu kejayaan perniagaan berasaskan projek mereka. Tahniah kepada semua pemenang atas tahun 2023 yang cemerlang, dan kami berharap mencapai lebih banyak pencapaian hebat pada 2024.”

Untuk maklumat lanjut mengenai ekosistem rakan kongsi global Deltek dan manfaat program, lawati .

Mengenai Deltek
Perisian yang lebih baik bermakna projek yang lebih baik. Deltek ialah pembekal global terkemuka perisian dan penyelesaian maklumat untuk perniagaan berasaskan projek. Lebih 30,000 organisasi dan jutaan pengguna di lebih 80 negara di seluruh dunia bergantung kepada Deltek untuk tahap kecerdasan, pengurusan dan kerjasama projek yang unggul. Keahlian industri kami memberdayakan kejayaan projek dengan membantu firma mencapai prestasi yang memaksimakan produktiviti dan pendapatan.

Hubungan Media Deltek:
Pasukan Hubungan Media Deltek

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.