David Barrett menyertai Finance Magnates dalam Temubual Video

(SeaPRwire) –   LONDON, Feb. 2, 2024 — David Barrett, CEO of EBC Financial Group (UK) Ltd, telah diwawancara oleh outlet media kewangan utama Finance Magnates, memberikan penerangan tentang trend pasaran utama pada tahun 2024 dan taktik yang diambil oleh EBC Financial Group dalam persekitaran yang sangat tidak menentu.

Dalam temubual eksklusif ini, bertajuk “Satu ribut berlalu atau satu yang bakal berlaku?”, Encik Barrett membincangkan topik-topik, daripada gambaran pasaran global pada tahun 2024, fluktuasi harga emas dan kadar faedah, dan strategi yang dirancang oleh EBC Financial Group untuk dilaksanakan dalam keadaan pasaran yang tidak menentu.

Encik Barrett menekankan keupayaan EBC Group untuk menukarkan ketidaktentuan dalam persekitaran perdagangan yang tidak menentu kepada peluang yang menguntungkan sebagai rakan yang boleh dipercayai. Dalam pasaran yang cepat bergerak dan tidak dapat diramal, rakan yang boleh dipercayai adalah penting, dan EBC Group memahami kepentingan memberikan perkhidmatan yang selamat kepada pelanggan yang bergantung kepada kepakaran dan sokongan kewangan mereka. Berada dalam kedudukan untuk mengambil kesempatan daripada ketidaktentuan pasaran, kumpulan itu menggunakan pengalaman meluas dan pengetahuan industri mereka untuk menyokong pelanggan secara berkesan. His analysis offers valuable insights into the industry’s current state and  future predictions for the company.

“Kumpulan itu sedang memposisikan diri untuk jangka panjang, bukan jangka pendek. EBC Group ada untuk membantu, bukan untuk mengeksploitasi,” kata Encik Barrett dalam temubual itu. “Saya fikir ketidaktentuan yang meningkat sekali lagi bermakna lebih perniagaan, tetapi orang akan perlu berurusan dengan orang yang mereka boleh bercakap dan percaya, yang saya percaya menjadi sebahagian besar etika kumpulan.”

Encik Barrett mempunyai pengalaman industri melebihi tiga dekad, daripada bank-bank berprestij di bilik perdagangan lama gaya lama untuk menubuhkan syarikat perundingan dan perniagaan untuk menyokong pertumbuhan. Pada masa ini, Encik Barrett bertindak sebagai Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) EBC Financial Group (UK) Ltd.

Mengenai EBC Financial Group 

Ditubuhkan di London, EBC Financial Group menawarkan perkhidmatan perdagangan inovatif dalam forex, komoditi dan indeks dengan integriti dan fokus kepada pelanggan. Diiktiraf dengan pelbagai anugerah, perkhidmatan kami memacu pertumbuhan pelanggan melalui infrastruktur maju, alat eksklusif dan akses likuiditi untuk melaksanakan urusan cepat dan sokongan pelanggan 24/7.  

Dengan kehadiran antarabangsa meluas, kami memahami pasaran tempatan dengan teliti sementara memelihara integriti dan amalan beretika. Bagi mereka yang mencari rakan yang komited dengan falsafah memberi keutamaan kepada pelanggan, EBC Financial Group muncul sebagai pilihan jelas dalam dunia kewangan yang dinamik.

Kecemerlangan Luar Biasa Untuk Setiap Peniaga Berkomitmen.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.