Cloud Music Inc. akan Lapor Hasil Kewangan Tahun Kewangan 2023 pada 29 Februari 2024

(SeaPRwire) –   HANGZHOU, China, 7 Feb 2024 — Cloud Music Inc. (HKEX: 9899 atau “Syarikat”), platform muzik dalam talian yang terkenal menampilkan komuniti kandungan yang bersemangat, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangannya untuk tahun fiskal 2023 yang berakhir 31 Disember, 2023 pada Khamis, 29 Februari 2024, selepas pasaran Hong Kong ditutup.

Pengurusan Syarikat akan menganjurkan panggilan persidangan pendapatan pada 7:00 p.m. Waktu Beijing/Masa Hong Kong pada Khamis, 29 Februari, 2024 (6:00 a.m. Waktu Timur A.S pada hari yang sama). Butiran untuk panggilan persidangan adalah seperti berikut:

Tajuk Acara: Panggilan Persidangan Pendapatan Tahun Fiskal 2023 Cloud Music Inc.
Pautan Pendaftaran:

Semua peserta mesti menggunakan pautan yang disediakan di atas untuk melengkapkan proses pendaftaran dalam talian terlebih dahulu sebelum panggilan persidangan. Setelah mendaftar, setiap peserta akan menerima sebilangan nombor panggilan masuk, kod laluan acara dan PIN akses peribadi, yang akan digunakan untuk menyertai panggilan persidangan.

Siaran ulangan panggilan itu boleh diakses melalui telefon pada nombor berikut dan memasukkan PIN: 10036637. Siaran ulangan akan tersedia melalui 7 Mac 2024.

Tanah Besar Cina:

400-120-9216

Hong Kong:

800-930-639

Amerika Syarikat:

1-855-883-1031

Selain itu, siaran web langsung dan arkib panggilan persidangan akan tersedia di laman web hubungan pelabur Syarikat di .

Perihal Cloud Music Inc.

Dilancarkan pada tahun 2013 oleh NetEase, Inc. (NASDAQ: NTES; HKEX: 9999), Cloud Music Inc. (HKEX: 9899) merupakan platform muzik dalam talian terkenal menampilkan komuniti kandungan yang bersemangat. Didedikasikan untuk memberikan pengalaman pengguna yang lebih tinggi, Cloud Music Inc. memberikan cadangan yang tepat dan diperibadikan, menggalakkan interaksi pengguna dan mewujudkan komuniti sosial yang kuat. Fokusnya dalam menemui dan mempromosi pemuzik baharu menjadikan Cloud Music Inc. destinasi pilihan untuk meneroka muzik baharu dan bebas di kalangan peminat muzik di China. Platform itu diiktiraf sebagai aplikasi hiburan paling popular di kalangan komuniti Generasi Z China yang bersemangat.

Sila lihat  untuk maklumat lanjut.

Pertanyaan Pelabur:

Angela Xu
Cloud Music Inc.

Pertanyaan Media:

Li Ruohan
NetEase, Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.