ChuanQi IP, “MIR2M: The Grandmaster” Melancarkan Acara Penerbitan Airdrop Sedang Berlangsung

  • Tajuk Mudah Alih Ketiga Berdasarkan Alam Semesta “The Legend of Mir 2”
  • Menampilkan Pelbagai Kandungan seperti Pertempuran PvP, Ruang Bawah Tanah Bos, Sistem Persatuan
  • Acara Peringatan Termasuk Penyempurnaan Misi, Penerbitan Video Ulasan Permainan

(SeaPRwire) –   SEOUL, Korea Selatan, 2 Februari 2024 — ChuanQi IP, anak syarikat WEMADE (Ketua Pegawai Eksekutif: Henry Chang), hari ini secara rasmi telah menerbitkan permainan video peranan (RPG) seni mempertahankan diri berdasarkan teknologi blockchain, “MIR2M: The Grandmaster” (2 Februari).

ChuanQi IP, “MIR2M: The Grandmaster” Release Airdrop Event in Progress
ChuanQi IP, “MIR2M: The Grandmaster” Release Airdrop Event in Progress

“MIR2M: The Grandmaster” ialah tajuk ketiga dalam siri MIR2M. Berdasarkan alam semesta “The Legend of Mir 2”, ia menceritakan kisah yang berlaku di “Benua Tengah” yang terletak di seberang tanah besar Mir “Bicheon.”

Pemain boleh membuat kumpulan sehingga 5 watak, memilih daripada pelbagai kelas seperti pahlawan, ahli silap mata, ahli tao dan pekerjaan tersembunyi “Sarjana Bayangan.” Nikmati kandungan yang pelbagai, termasuk pertempuran PvP, ruang bawah tanah bos dan sistem persatuan .

ChuanQi IP menjalankan pelbagai acara untuk memperingati penerbitan itu. Pengguna yang menjalankan misi seperti pemasangan permainan dan pencapaian tahap VIP akan menerima tiket penyertaan rolet untuk memenangi syiling WEMIX dan token permainan eksklusif siri MIR2M CQB. Butiran acara akan dikeluarkan selepas pelancaran.

Acara video ulasan permainan juga sedang dijalankan. Sehingga 29 Februari, hasilkan dan muat naik video ke saluran YouTube anda, yang menampilkan permainan dan berita penerbitan “MIR2M: The Grandmaster” dan berpeluang untuk menerima syiling WEMIX berdasarkan kedudukan atau melalui undian.

Untuk maklumat terperinci mengenai permainan dan acara, semak laman web rasmi “MIR2M: The Grandmaster” dan platform permainan blockchain global WEMIX Play.

Laman Rujukan: 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

  • Laman Web Rasmi “MIR2M: The Grandmaster”:
  • Muat Turun “MIR2M: The Grandmaster”:
  • Laman Web Rasmi WEMIX Play: