CARiNG Pharmacy Dianugerahkan Emas dalam Putra Aria Brand Awards 2023 yang Terpuji dalam Kategori Runcit

(SeaPRwire) –   KUALA LUMPUR, Malaysia, Feb. 5, 2024 — CARiNG Pharmacy dengan bangganya mengumumkan kemenangannya di edisi kedua Anugerah Brand Putra Aria 2023 yang bergengsi, memenangi Anugerah Emas dalam Kategori Runcit dalam pengiktirafan sumbangan cemerlangnya kepada industri runcit. Anugerah Brand Putra Aria, yang dilancarkan pada 2022 oleh Persatuan Ahli Iklan Bertauliah Malaysia (4As), bertujuan untuk mengiktiraf dan menghargai usaha pemrandaan cemerlang di seluruh segmen dalam landskap pemasaran dan pengiklanan.

Disokong oleh Suruhanjaya Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) sebagai Rakan Juara Brandnya, Anugerah Brand Putra Aria juga disokong oleh Persatuan Pengiklan Malaysia (MAA), Persatuan Pakar Media (MSA), dan Persatuan Digital Malaysia (MDA).

Caring menang Anugerah Emas dalam kategori Runcit Anugerah Brand Putra Aria 2023
Caring menang Anugerah Emas dalam kategori Runcit Anugerah Brand Putra Aria 2023

Anugerah ini, yang dinilai berdasarkan pertumbuhan preferensi pengguna, menggarisbawahi keunggulan CARiNG Pharmacy dalam menyediakan produk dan perkhidmatan cemerlang kepada pelanggannya. Penghargaan ini merupakan bukti komitmen CARiNG Pharmacy untuk menetapkan dan memelihara standar tertinggi dalam industri. Dengan memenangi anugerah berprestij ini, CARiNG Pharmacy menunjukkan kemampuannya untuk membezakan diri dalam pasaran persaingan dan menawan kesetiaan pengguna.

“Kami gembira dan terhormat menerima Emas di Anugerah Brand Putra Aria dalam Kategori Runcit. Pengiktirafan ini membawa makna khas kerana ia datang pada tahun di mana kami menyambut ulang tahun ke-30. Kami bersyukur kepada pelanggan, rakan kongsi, dan seluruh masyarakat kerana menjadi sebahagian penting dalam perjalanan kami yang menakjubkan.” kata Encik Chong Yeow Siang, Pengurus Besar di CARiNG Pharmacy.

Melihat Ke Hadapan: Meneruskan Legasi Kepercayaan dan Kecemerlangan

Semasa CARiNG Pharmacy mengenang 30 tahun lalu, Anugerah Brand Putra Aria berfungsi sebagai pengingat komitmen brand untuk menyediakan penyelesaian kesihatan cemerlang dan membina hubungan yang berkekalan dalam masyarakat. Perjalanan ini ditandai oleh kepercayaan, kecemerlangan, dan dedikasi terhadap kebajikan pelanggan. Memandang ke masa depan, CARiNG Pharmacy kekal teguh dalam komitmennya untuk mengekalkan standard tertinggi dan menyediakan produk serta perkhidmatan berkualiti.

CARiNG Pharmacy mengucapkan terima kasih kepada rakyat Malaysia kerana membenarkan mereka memberikan perkhidmatan dan bahawa perjalanan mereka tidak akan mungkin tanpa sokongan dan kepercayaan yang tidak berbelah bagi selama dekad. Dengan hormat, CARiNG Pharmacy tidak melupakan Ibu Pertiwi dalam perjalanan ini dan telah membuat beberapa usaha untuk meninggalkan kesan hijau. Ini tidak terhad kepada sahaja resit tanpa kertas dan inisiatif ‘bawa beg sendiri’ sahaja, tetapi juga menawarkan pilihan produk mesra alam, mengumpul ubat-ubatan lama dan kedaluwarsa untuk pembuangan selamat, dan mengdigitalisasi rekod kesihatan pelanggan di semua stor negara.

30 Tahun CARiNG: Kontest Belanja & Menang Seluruh Negara

Sempena ulang tahun ke-30nya, CARiNG Pharmacy melancarkan kontest Belanja & Menang seluruh negara sebagai ungkapan terima kasih kepada pelanggan berharga. Pelanggan CARiNG akan menikmati promosi istimewa khas untuk ahli sahaja dengan 30 pelanggan Caring yang beruntung akan dipilih untuk memenangi 30,000 Mata Caring setiap bulan selama setahun. Butiran lanjut mengenai kontest akan diumumkan secara eksklusif oleh CARiNG Pharmacy. Tunggulah!

Untuk maklumat lanjut mengenai CARiNG Pharmacy dan produk serta perkhidmatan beranugerahnya, sila lawati . 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.