CAPITAL SQUARE PARTNERS MEMBUAT PELABURAN DI BITS IN GLASS UNTUK MENAIKKAN INOVASI DAN PERTUMBUHAN

(SeaPRwire) –   EDMONTON, AB, Feb. 7, 2024 — Capital Square Partners (CSP), sebuah firma ekuiti swasta ternama yang mengkhususkan dalam teknologi lintas negara dan perkhidmatan perniagaan, telah melengkapkan pelaburan penting dalam Bits In Glass (BIG), sebuah firma teknologi berpangkat yang dikenali sebagai rakan yang boleh dipercayai dalam transformasi digital.

CSP memberi tumpuan kepada pelaburan dalam syarikat teknologi, bekerja dengan pasukan pengurusan yang diketuai oleh pengasas secara eksklusif untuk mewujudkan transaksi luar pasaran. Pelaburan ini selari dengan komitmen firma untuk memacu inovasi dan mencipta nilai yang signifikan kepada semua pihak berkepentingan. Pelaburan dari CSP membolehkan BIG mempercepatkan pelan pertumbuhannya – kedua-duanya secara organik dan tidak organik, melalui inovasi, ekspansi global dan meningkatkan tawaran perkhidmatannya.

“CSP telah meneliti pelaburan dalam Hyperautomation, sebuah nis dalam Transformasi Digital dan Awan. Hubungan kuat BIG dengan Appian, Pega dan MuleSoft, melaksanakan inisiatif Hyperautomation merentasi syarikat global terkemuka; dan kepimpinan mereka yang berpengalaman dengan semangat pertumbuhan yang cepat adalah antara sebab-sebab keghairahan kami dalam BIG.” kata Rajeev Srivastava, Pasukan Urusan CSP.

Kami mengambil pendekatan berfokus untuk mengenal pasti rakan pertumbuhan yang betul untuk meneruskan perjalanan kami menjadi firma transformasi digital global berpangkat. Kami gembira dapat bekerjasama dengan CSP dalam proses ini dan kami berharap untuk memberikan lebih banyak nilai kepada pelanggan kami di seluruh dunia.” kata David Hauser, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif BIG.

Dengan minda entrepreneur dan tumpuan kepada kerjasama dalam syarikat portfolio, CSP memberikan BIG peluang yang besar untuk memacu inovasi dan pertumbuhan yang pesat.

Bank pelaburan global, Canaccord Genuity, telah menasihati BIG mengenai transaksi ini.

Mengenai CSP:

Ditubuhkan pada 2014 di Singapura, CSP adalah sebuah firma ekuiti swasta yang melabur dalam teknologi lintas negara dan perkhidmatan perniagaan di seluruh Asia Tenggara dan India. Sebagai pengurus dana berfokus sektor dengan $1.5 billion di bawah pengurusan, CSP adalah salah satu pengurus dana ekuiti swasta teknologi dan perkhidmatan perniagaan berasaskan teknologi terbesar di Asia. Sepanjang dekad yang lalu, pasukan ini telah melabur, mencipta dan menamatkan beberapa syarikat terkemuka dalam sektor perkhidmatan teknologi, termasuk Minacs, Indecomm, GAVS Technologies dan Accion Labs. Capital Square Partners memegang Lesen Perkhidmatan Pasaran Modal (CMS) daripada Pihak Berkuasa Monetari Singapura.

Mengenai BIG:

BIG adalah firma transformasi digital global berpangkat yang memberi tumpuan kepada automasi proses perniagaan, pengintegrasian, dan kecerdasan buatan. BIG merekabentuk, membina, dan menguruskan penyelesaian automasi yang memanfaatkan potensi manusia, proses, dan data.

Hubungan Media: Lee Mainman, Ketua Pemasaran, (780) 306-5618,

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.