Capai Masa Depan: TECNO akan Hadir di MWC Barcelona 2024 dengan Pameran Inovasi Masa Depan

(SeaPRwire) –   TECNO akan memperkenalkan kemajuan terbarunya, mempamerkan peranti AI dan AR canggih, telefon pintar inovatif, teknologi imej, produk AIoT, dan konsep revolusi, menandakan langkah ke masa depan inovasi.

HONG KONG, Feb. 6, 2024 — Merek teknologi inovatif TECNO dengan sukacitanya mengumumkan bahawa ia akan mengambil bahagian di MWC Barcelona 2024. Berikutan kemunculan pertamanya di acara itu pada tahun 2023, TECNO akan mendedahkan kemungkinan tak terhingga inovasi dengan mempamerkan kemajuan dan teknologi terbarunya. Daripada anjing robotik futuristik dan set permainan tangan Windows dan kaca AR industri pertama yang digabungkan, kepada konsep bahan, telefon pintar dan peranti AIoT terkemuka, TECNO akan menggarap teknologi esok dengan mencapai masa depan. Sten TECNO akan terletak di 6B11, Hall 6, Fira Gran Via.

TECNO akan kembali ke MWC Barcelona mengikuti kemunculan pertama yang sangat berjaya pada tahun 2023
TECNO akan kembali ke MWC Barcelona mengikuti kemunculan pertama yang sangat berjaya pada tahun 2023

“Kami gembira akan kembali ke MWC Barcelona dengan barisan inovasi dan teknologi yang luar biasa,” kata Jack Guo, Pengurus Besar TECNO. “Acara antarabangsa ini merupakan platform cemerlang bagi kami untuk memaparkan bagaimana ‘Stop at Nothing’ sifat jati kami memberdayakan kami untuk mencapai masa depan dan menyampaikan teknologi masa depan kepada pengguna global kami.”

Tahun lalu, TECNO membuat kemunculan pertama yang menakjubkan di MWC Barcelona, di mana ia menjadi tajuk berita dengan melancarkan telefon lipat luar biasa PHANTOM V Fold – peranti lipat menakjubkan yang menduduki beberapa senarai “Terbaik”. Tahun ini, selain barisan produk sedia ada, TECNO akan memperkenalkan teknologi AI dan AR futuristik, melancarkan telefon pintar baru POVA 6 Pro 5G, dan mempamerkan inovasi imej, konsep baru, dan lebih lagi.

Pelawat ke stan TECNO di MWC Barcelona 2024 boleh mengharapkan untuk melihat:

Teknologi AI dan AR TECNO Masa Depan: Membawa teknologi esok ke hari ini, semangat masa depan TECNO jelas kelihatan dengan peranti AI dan AR terkemuka.

  • Dynamic 1 – Anjing pintar yang merupakan inovasi robotik yang menakjubkan dengan AI dan ciri-ciri nyata yang diilhamkan oleh anjing Jerman. Dengan algoritma maju dan sensor yang kuat, Dynamic 1 mampu memahami arahan secara intuitif dan melaksanakan tindakan seperti hidup, menyemarakkan kegembiraan pemilikan haiwan dengan unsur teknologi yang menakjubkan.
  • Pocket Go – Pocket Go ialah set permainan AR pertama di dunia yang menggabungkan kaca AR dan tangan Windows. Set mudah alih dan mudah alih ini membawa pengguna pengalaman permainan AR yang baru dan menyerap.

Inovasi Imej: Dua terobosan utama menunjukkan komitmen TECNO untuk merevolusikan pengalaman imej telefon pintar.

  • Teknologi imej terkemuka industri – dikuasakan oleh teknologi pengiraan titik terapung pertama menyampaikan puncak baharu pengalaman video mudah alih kepada pengguna di seluruh dunia.
  • Universal Tone – Teknologi imej pelbagai kulit paling maju AI di dunia menggunakan data yang dikumpul secara tidak berat sebelah dan tiga enjin AI yang maju untuk menangkap kecantikan sebenar kulit pelbagai kulit dengan lebih tepat.

Konsep Pembangunan: Peranti konsep imaginatif dan teknologi bahan dan teknologi tinggi menunjukkan ambisi TECNO untuk mencapai masa depan.

  • PHANTOM Ultimate – Konsep telefon skrin boleh lipat pertama TECNO dengan skrin ganda boleh dilipat dari 6.55inci ke 7.11inci, memimpin revolusi pengalaman skrin besar.
  • Bahan dan teknologi maju – Bahan hijau canggih seperti kulit buatan organosilikon, gentian kaca berlapis, stereografi optik 3D, kaca bertekstur berwarna dan lebih banyak lagi. Teknologi terkini untuk meningkatkan pengalaman pengguna seperti skrin lipat utama tanpa sempadan dan teknologi komunikasi satelit.

Pelawat juga akan dapat mengalami pelbagai telefon pintar TECNO paling maju termasuk siri PHANTOM, barisan produk utama TECNO dengan reka bentuk dan teknologi hadapan, siri CAMON dengan pengalaman kamera profesional dan reka bentuk seni dan siri fesyen Gen Z yang menarik SPARK dan kuasa tahan lasak dan hiburan POVA. Selain itu, TECNO akan secara rasmi memperkenalkan telefon pintar POVA 6 Pro 5G terbaru – peranti baharu untuk tahan lasak dan hiburan yang dioptimumkan – pada hari pertama MWC Barcelona 2024. Syarikat itu juga akan melancarkan MEGABOOK T16 Pro 2024 Ultra, set pertama laptop industri yang menggunakan pemprosesor Intel® CoreTM Ultra terbaru, untuk menyediakan pengalaman AI terbaik dan prestasi kepada pengguna.

Dengan kemunculannya di MWC Barcelona 2024, TECNO terus membina reputasinya sebagai syarikat perintis di pentas global. Pengunjung dialu-alukan untuk melawat stan TECNO untuk mendedahkan bagaimana ia menarik masa depan lebih dekat dan menggunakan teknologi untuk memberi inspirasi kepada pengguna global untuk tidak berhenti mengejar impian mereka.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.