BBB Industries umum perubahan kepimpinan strategik

(SeaPRwire) –   John Boyer Dilantik Presiden Bahagian Undercar
Maria Caballero Dinaikkan Pangkat ke Presiden Bahagian TERREPOWER

DAPHNE, Ala., 12 Februari 2024 — , pembuat berkelanjutan terkemuka yang melayani pasaran automotif dan industri, mengumumkan dua perubahan kepimpinan strategik hari ini.

BBB Industries

BBB Industries

John Boyer dilantik sebagai Presiden Bahagian Undercar BBB. Boyer telah bersama BBB sejak 2015 dan telah memegang pelbagai peranan, baru-baru ini memegang jawatan sebagai Presiden , bahagian BBB yang inovatif dalam sistem solar dan pengurusan kitar hayat bateri EV. Pengalaman produk/pasaran dan pendekatan tangan Boyer sangat sesuai untuk memimpin pasukan Undercar BBB. Boyer mempunyai lebih 30 tahun pengalaman memimpin perniagaan pembuatan, pengedaran dan runcit aksesori automotif ke tahap prestasi dan pertumbuhan yang lebih tinggi, termasuk lebih 10 tahun dengan AutoZone.

Maria Caballero dilantik sebagai Presiden TERREPOWER, bahagian BBB Industries. Caballero membawa lebih 30 tahun pengalaman dan rekod kecemerlangan dan pencapaian kepimpinan yang luar biasa untuk jawatan ini. Sebelum menyertai BBB, Caballero memimpin kumpulan perkhidmatan kelengkapan elektronik Visteon OE; beliau juga bekerja untuk bahagian komponen automotif Ford di mana beliau memegang pelbagai peranan dalam Pembuatan, Perancangan Perniagaan dan Pengurusan Program. Campuran unik kepakaran teknikal, kecemerlangan pelaksanaan terperinci dan dedikasi kepada nilai-nilai teras syarikatnya menjadikan beliau eksekutif yang betul untuk memimpin TERREPOWER melalui fasa seterusnya dalam evolusinya.

“BBB komited sepenuhnya untuk melebihi jangkaan pelanggan, rakan sekerja dan pelabur kami. Perubahan ketua kepimpinan senior kami yang penting ini mencerminkan usaha kami yang tidak kenal lelah untuk inovasi, pertumbuhan dan keunggulan saingan,” kata Duncan Gillis, Ketua Pegawai Eksekutif BBB.

Mengenai BBB Industries

BBB Industries, LLC ialah pembuat berkelanjutan terkemuka yang melayani pasaran automotif, industri, dan tenaga boleh diperbaharui. Dengan kawasan operasi yang luas di seluruh Amerika Utara, BBB memasuki pasaran Eropah pada 2020 dan kini membekalkan pelbagai aksesori tidak bersifat diskresionari secara mampan di lebih 90 negara. TERREPOWER ialah bahagian BBB yang melayani pasaran kenderaan elektrik, penyimpanan tenaga dan solar di seluruh Amerika Utara dan Eropah. Diasaskan pada 1987, BBB Industries, LLC ialah syarikat swasta dengan pusat korporat terletak di Mobile, Alabama dan Dallas, Texas.

Mengenai TERREPOWER

TERREPOWER ialah pemimpin industri dan pembuat inovatif dalam pembuatan berkelanjutan komponen yang menggerakkan masa depan tenaga bersih dan mobiliti kami. Daripada menaiktaraf dan meningkatkan jangka hayat serta prestasi bateri EV dan komponen lain melalui kitar semula serta menyulihguna, kepada memulihara dan menguraikan sistem solar untuk menggerakkan ekonomi kitar, misi TERREPOWER ialah memberi kehidupan baru kepada komponen dan bahan penting untuk menurunkan kos, mengurangkan sisa, menggunakan semula sumber dan melindungi alam sekitar. Diasaskan pada 2009, Ontility ialah jenama penyelesaian kitar hayat solar dan sistem penyimpanan tenaga TERREPOWER. TERREPOWER ialah bahagian BBB. Layari untuk maklumat lanjut.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.