Anugerah Inovasi Antarabangsa 2023 Mengiktiraf Grand Ocean Logistics Co., Ltd.’s GOL-E TRACKING

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 5 Feb 2024 — Anugerah Inovasi Antarabangsa (IIA) 2023, yang dihoskan oleh Enterprise Asia, merayakan dan menghargai semangat kemajuan dan kecemerlangan dengan bangga menghargai 34 inovasi luar biasa yang menakrifkan semula industri dan meningkatkan pengalaman manusia secara global. Diadakan di Taipei, Taiwan, edisi ketujuh program pengiktirafan anugerah ini bertujuan untuk mewujudkan ekosistem inovasi untuk perusahaan dengan mengiktiraf inovasi cemerlang, dan dalam proses itu, menggalakkan organisasi untuk terus melabur dalam inovasi.

GOL-E TRACKING oleh Grand Ocean Logistics Co., Ltd. (Grand Ocean) adalah antara inovasi yang memecah batu di bawah kategori Perkhidmatan & Penyelesaian. GOL-E TRACKING adalah sistem pelacakan kargo yang stabil, dapat dikembangkan dan mesra pengguna yang direka untuk menyediakan maklumat sebenar masa nyata, boleh dipercayai dan menyeluruh untuk membantu perniagaan mencapai logistik pengangkutan dan pengurusan stok yang cekap.

GOL-E TRACKING menggabungkan teknologi dan inovasi terkini, termasuk Sistem Penentuan Kedudukan Sejagat (GPS) dan Sistem Maklumat Geografi (GIS). Melalui aplikasi teknologi ini, perniagaan boleh melacak lokasi sebenar barang, status penghantaran dan masa tiba yang dianggarkan, untuk menangani sebarang kelewatan atau isu lain dan memastikan penghantaran barang tepat masa.

Grand Ocean percaya bahawa GOL-E TRACKING akan membawa nilai yang lebih besar kepada perniagaan, membantu syarikat menonjol dalam persekitaran perniagaan yang kompetitif.

Mengenai Enterprise Asia
Enterprise Asia adalah pertubuhan bukan kerajaan dalam usaha untuk mewujudkan Asia yang kaya dengan keusahawanan sebagai enjin ke arah pembangunan ekonomi dan sosial yang mampan dan progresif. Sila layari  untuk maklumat lanjut.

Mengenai Anugerah Inovasi Antarabangsa
Anugerah Inovasi Antarabangsa (IIA) ialah program pengiktirafan tahunan yang mengiktiraf inovasi cemerlang, dan dalam proses itu, menggalakkan organisasi untuk terus melabur dalam inovasi. Untuk maklumat lanjut, sila layari .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.