Anugerah ColorPro ke-4 ViewSonic “RISE”: Menggabungkan Seni dan Teknologi dalam Usaha Kreative Global

(SeaPRwire) –   Mencerminkan Perjalanan Pertumbuhan Peribadi dan Ekspresi Kreatif di London, Taipei, dan Perkenalan yang Membanggakan di Ho Chi Minh City

BREA, Calif., Jan. 27, 2024 — , sebuah pemimpin global dalam penyelesaian visual dan EdTech, merayakan penutupan dan pengembangan yang signifikan bagi ColorPro Awards ke-4. Bertajuk “RISE”, edisi ini melambangkan pertumbuhan dan ketahanan, yang sepadan dengan pengembangan acara ke pameran fizikal di Vietnam dan pengenalan kategori videografi baru. Perkembangan ini mewujudkan intipati “RISE”, menandakan perjalanan ketransendensian dalam komuniti kreatif global.

 
The 4th ColorPro Awards: RISE – Highlights of the UK, Vietnam, and Taiwan Exhibitions​.

“Kami berasa terhormat untuk mencapai kemuncak baru secara global dengan penyertaan dari seluruh dunia, dengan permohonan untuk Anugerah ColorPro meningkat lima kali ganda sejak permulaannya,” kata Oscar Lin, Pengurus Besar Bahagian Perniagaan Monitor di ViewSonic. “Ketika kami terus menyampaikan penyelesaian berwarna kritikal canggih, kami komited untuk membawa Anugerah ColorPro ke lebih banyak bidang dan rantau, menyatukan lebih ramai pencipta dalam perjalanan kami. Pengembangan ke rantau baru, seperti tahun ini di Vietnam, dan pengenalan kategori videografi, mencerminkan komitmen kami untuk menjelajahi kemungkinan baru dalam bidang kreatif dan memperkasakan kesan global kami.”

Majlis Anugerah ColorPro di London menandakan permulaan lawatan global. Mempamerkan inovasi terkini dalam rangkaian ColorPro, acara ini menampilkan ColorPro Sense dan perisian ColorPro Integrate yang baharu, bersama demonstrasi produk yang menekankan ketepatan warna dan kecekapan aliran kerja kreatif. Acara ini di London tidak sahaja menunjukkan kepimpinan ViewSonic dalam penyelesaian visual tetapi juga merayakan pencapaian seni para pemenang Anugerah ColorPro.

Di Ho Chi Minh City, acara Anugerah ColorPro pertama melambangkan perayaan pencapaian ViewSonic di pasaran Vietnam, mengakui penglibatan syarikat dengan komuniti kreatif dan rakan kongsi tempatan. Dimulakan dengan acara akhbar berskala besar dengan lebih 100 peserta, pengalaman dinamik dan menyerap ini mempamerkan pelbagai julat produk ViewSonic, menyajikan campuran yang serasi antara seni dan teknologi. Disertai siri acara tertumpu untuk rakan kongsi dan pengedar kunci, majlis ini menekankan komitmen ViewSonic untuk menyampaikan penyelesaian visual menyeluruh.

Di Taiwan, perjumpaan media Anugerah ColorPro mempamerkan penyelesaian monitor terkini dalam rangkaian ColorPro dan ekosistem yang lebih luas. Acara ini menghidupkan pejabat ViewSonic di Taiwan dengan karya finalis, mencipta pameran yang menyerap. Para hadirin mengalami roda ColorPro dan menyaksikan demonstrasi yang menekankan pelbagai penyelesaian monitor ViewSonic untuk pelbagai kumpulan pengguna. Mencerminkan komitmen ViewSonic untuk memacu teknologi visual dan ekspresi kreatif, acara ini menekankan ekosistem menyeluruh syarikat melalui demonstrasi manfaat praktikal penentuan warna tepat dan aliran kerja kreatif yang disepadankan.

ColorPro Awards ke-4 oleh ViewSonic menetapkan piawaian baharu dalam ekspresi kreatif dan inovasi teknologi. Pengembangan ke rantau baharu dan penambahan kategori baharu menggaris bawahi pengaruh global ViewSonic yang berkembang dan komitmennya terhadap industri kreatif. Acara di London, Ho Chi Minh City, dan Taipei tidak sahaja merayakan bakat seni tetapi juga mempamerkan kepimpinan ViewSonic dalam sektor penyelesaian visual melalui penyatuan seni dan teknologi.

Mengenai ViewSonic
Ditubuhkan di California, ViewSonic merupakan pembekal penyelesaian visual terkemuka global, menjalankan perniagaan di lebih 100 negara di seluruh dunia. Sebagai pembina dan pemikir, ViewSonic komited untuk menyediakan penyelesaian perkakasan dan perisian menyeluruh yang merangkumi monitor, projektor, skrin pen, skrin komersial, skrin LED All-in-One, paparan interaktif ViewBoard, perisian myViewBoard, dan ekosistemnya. Dengan lebih 35 tahun kepakaran dalam teknologi visual, ViewSonic telah meletakkan kedudukan kukuh untuk menyampaikan penyelesaian inovatif dan boleh dipercayai untuk pendidikan, perniagaan, pengguna, dan pasaran profesional serta membantu pelanggan “Melihat Perbezaan”. Untuk maklumat lanjut mengenai ViewSonic, sila lawati

ViewSonic's 4th ColorPro Awards Titled Rise Concluded Successfully.
ViewSonic’s 4th ColorPro Awards Titled Rise Concluded Successfully.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.