Acara Hari Valentine BLUETTI Kuasakan Cinta dengan Penyelesaian Tenaga Tak Terkalahkan

(SeaPRwire) –   SYDNEY, Feb. 2, 2024 — Ketika bulan cinta berlangsung, BLUETTI, pelopor dalam penyelesaian kuasa mudah alih, melancarkan acara luar biasa bermula 2 Februari, menawarkan penyelesaian tenaga inovatif yang diukur untuk kedua-dua setting rumah romantis dan pelarian luar yang berani.

BLUETTI's Valentine's Day Event
BLUETTI’s Valentine’s Day Event

Penyelesaian Kuasa Simpanan Rumah BLUETTI: Kuasa Sandaran yang Booleh Percaya
Tingkatkan ketahanan rumah dengan sistem kuasa modular BLUETTI seperti AC500+B300S, dan sistem kuasa bersepadu EP500 yang merangkumi bateri 5100Wh dan inverter 2000W yang kukuh. Rekabentuk modular AC300 dan AC500 membolehkan pengembangan mudah untuk memenuhi keperluan kuasa yang berkembang. Dengan masa pemindahan 20 milisaat, sistem ini menjamin bekalan kuasa yang tidak terganggu semasa kegagalan bekalan elektrik. Ia penting untuk rumah di kawasan yang cenderung mengalami bencana alam seperti Queensland, yang kini sedang berjuang dengan gangguan bekalan elektrik disebabkan banjir.

Stesen Kuasa Mudah Alih BLUETTI: Kuasa di Dalam dan Luar
Temui AC180 dan AC200MAX, pilihan kuasa hebat untuk pemilik rumah dan pengembara. AC180 mempunyai keluaran AC hebat 1800W dan kapasiti 1186Wh, sesuai untuk kem pinggir pantai akhir minggu. AC200MAX menawarkan kapasiti boleh kembang dari 2048Wh hingga maksimum 8192Wh dengan bateri tambahan B300. Dengan 15 soket dan keupayaan pengecasan berkembar 1400W yang cekap, ia memastikan campuran kuasa dan kebolehgunaan yang licin.

Penjana Kuasa Mudah Alih BLUETTI: Kuasa di Lalu
Rasakan kuasa mudah alih BLUETTI EB55, yang menghasilkan kuasa berterusan 1000W untuk hampir apa sahaja, dari peti sejuk hingga telefon dan penggoreng induksi kecil. Ia mempunyai bateri 716Wh dan 10 soket pelbagai guna. Menyambungkannya ke panel suria memastikan bekalan kuasa yang stabil di mana-mana. Untuk mereka yang bergerak, kompak EB3A, hanya berat 4.6kg, menghasilkan 600W kuasa AC dari bateri 268Whnya. Ia boleh mengecas serentak 9 peranti dan mengecas semula dengan cepat melalui pengecasan AC + suria berganda 430W apabila diperlukan.

Mengenai BLUETTI
Sejak awal, BLUETTI telah cuba untuk kekal setia kepada masa depan lestari dengan menawarkan penyelesaian penyimpanan tenaga hijau yang mampu milik untuk kegunaan dalam dan luar.
Dengan tahun inovasi dan komitmen prihatin terhadap alam sekitar, BLUETTI telah mengumpulkan portfolio produk yang luas dan boleh dipercayai yang diukur untuk pengembaraan, bekalan kuasa kecemasan dan hidup di luar grid, membuat kesan nyata dan positif untuk mengurangkan jejak karbon kita untuk dunia yang kita kongsi bersama.
Itulah sebabnya BLUETTI telah menjadi pemimpin industri yang membuat kehadirannya di lebih 100 negara dan dipercayai oleh jutaan pelanggan di seluruh dunia.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.