Abracon Mengumumkan Pelancaran Barisan Baru Induktor Peratur Voltan Trans-Induktor (TLVR)

(SeaPRwire) –   SPICEWOOD, Texas, Feb. 6, 2024 — Abracon, pembekal utama penyelesaian Kawalan Frekuensi, Masa, Kuasa, Magnetik, RF dan Antena, mengumumkan pelancaran barisan mereka yang terbaru “ATL-series” yang mempunyai potensi untuk mengubah landskap penyampaian kuasa, dengan prestasi dan kebolehpercayaan yang tidak tertandingi.

Barisan terbaru Regulator Voltan Trans-Induktor Abracon, yang biasanya dirujuk sebagai TLVR, telah direka untuk memenuhi keperluan yang meningkat untuk produk yang memberikan tindak balas cepat dan cekap terhadap fluktuasi kuasa merentasi pelbagai aplikasi dengan keperluan semasa sehingga dan melebihi 1000-Ampere. Aplikasi ini boleh termasuk pusat data, kenderaan elektrik (EV), pembuatan awan dan pelayan kecerdasan buatan (AI).

Barisan keluarga TLVR baharu Abracon menawarkan beberapa kelebihan utama. Direka dengan komposisi magnetik berfrekuensi tinggi khusus, TLVR ini dibina untuk menyokong reka bentuk bekalan kuasa berperingkat untuk trek CPU/GPU/SoC/ASIC/FPGA/Memori generasi seterusnya. Dalam topologi TLVR, ia membolehkan Modul Pengawal Voltan Berperingkat (VRM) mencapai tindak balas beban segera dengan ketidakstabilan voltan yang sangat minimum, meningkatkan jalur kawalan dan mengurangkan kos dengan meminimumkan kapasitor output, melepasi keupayaan VRM konvensional.

“Kami telah memperluaskan portfolio produk kami untuk menangani keperluan sistem yang lebih kompleks dan bekerjasama rapat dengan pelanggan terkemuka industri untuk mengubah landskap reka bentuk bekalan kuasa dengan menawarkan solusi yang lebih cekap dan boleh dipercayai,” jelaskan Matthew Deleon, Pengurus Barisan Produk Kuasa & Magnetik di Abracon.

TLVR barisan “ATL-series” Abracon kini tersedia sekarang. Hubungi wakil jualan Abracon yang diberi kuasa atau pengedar untuk mengetahui lebih lanjut. Untuk pertanyaan mengenai TLVR baharu Abracon, atau untuk bercakap dengan pasukan sokongan teknikal, sila hubungi .

Lawati untuk mengetahui lebih lanjut.

Mengenai Abracon, LLC | Inovasi Untuk Reka Bentuk Masa Depan

Beribu pejabat di luar Austin, Texas, Abracon adalah pembekal yang dipercayai bagi komponen elektronik terkemuka dan inovatif termasuk Kawalan Frekuensi, Masa, Kuasa, Magnetik, RF dan penyelesaian Antena. Menghidangkan syarikat kelas dunia merentasi industri komunikasi data, pengangkutan, perindustrian, perubatan, pengguna, angkasa lepas dan pertahanan, Abracon memesatkan masa pasukan pelanggan ke pasaran dengan menyediakan penyelesaian produk, kepakaran teknikal dan kecemerlangan perkhidmatan yang tidak tertandingi.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.