Abracon Mengumumkan Bilangan Rekod Baru Pengenalan Produk pada 2023

(SeaPRwire) –   SPICEWOOD, Texas, Jan. 31, 2024 — Abracon, pembekal penyelesaian Kawalan Frekuensi, Masa, Kuasa, Magnetik, RF dan Antena yang terkemuka, syarikat itu mencapai satu tonggak dengan melepaskan 46 (NPIs), menandakan bilangan tertinggi dalam sejarah 31 tahunnya. Penambahan produk baharu ini, merentasi ketiga-tiga garis perniagaan (Kawalan Frekuensi & Masa; Kuasa & Magnetik; RF, Antena & Komponen Rantai Isnal) memperkukuh portfolio produk terkemuka Abracon dalam industri dengan menyediakan pelanggan dengan pilihan lebih luas solusi berprestasi tinggi dan boleh dipercayai.

Penambahan produk baharu kepada garis Kawalan Frekuensi dan Masa Abracon termasuklah pengembangan jam kristal osilator popularnya, ClearClock®. Jam osilator ini direka untuk menyediakan isyarat jam yang stabil dan tepat untuk aplikasi kelajuan tinggi menggunakan teknologi overtone ketiga untuk mencapai 64 fs kekeliruan dan hanyalah 1 daripada 17 NPI yang dikeluarkan dalam garis kawalan frekuensi dan masa. Melalui pengambilalihan mereka terhadap US-berasaskan NEL Frequency Controls, Inc., syarikat kini menawarkan OCXOs NEL Ultra-Low Phase Noise (oven-dikawal osilator kristal). OCXOs NEL menampilkan penggunaan tenaga yang rendah, dan keperluan frekuensi ultra-tinggi dalam saiz paling kecil dan kompak dengan prestasi terunggul dalam keadaan sensitif g-rendah.

Portfolio Produk Kuasa dan Magnetik Abracon terus mencatat trajektori pertumbuhan yang menakjubkan dengan pengenalan 16 produk baharu merentasi baris inductor kuasa dan superkapasitor. Penambahan terbaru ini diarahkan ke arah merevolusikan pendekatan asas untuk menyampaikan kuasa kepada peranti elektronik, menggunakan teknologi terkini yang merentasi dari mikro-kuasa hingga bekalan kuasa DC ultra-tinggi. Pada hujung spektrum tenaga rendah, inductor mini Abracon menawarkan prestasi tanpa sebelumnya dalam saiz paket di bawah 3mm, menggantikan jenis inductor tradisional. Pada hujung kuasa tinggi pula, pengeluaran inductor TLVR Abracon memberdayakan pereka untuk mendefinisikan semula jangkaan mereka mengenai kecekapan dan responsif bekalan berfasa berganda, menyokong arus setinggi 1000A.

Dalam portfolio Abracon RF, Antena & Rantai Isnal, syarikat melancarkan 13 NPI termasuk koleksi Antena Chip Jalur Lebar (UWB). Antena ini direka untuk sambungan generasi seterusnya dengan pemindahan data pantas dan boleh dipercayai serta menutup semua jalur frekuensi berkaitan. Pengembangan dalam portfolio Rantai Isnal Abracon memberi tumpuan kepada pelancaran penapis SAW tepat dan pengguna serta pengenalan 2-Way Power Dividers. Penambahan ini ke portfolio direka untuk menyediakan pelanggan dengan keperluan RF yang melengkapkan dan meningkatkan senarai produk RF, Antena, dan Rantai Isnal Abracon yang sedia ada dan berkembang.

“Mengekalkan jari pada denyut industri adalah keutamaan utama di Abracon dan portfolio produk baharu kami menggambarkan inisiatif itu,” kata Kevin Lemon, Pengarah Pengurusan Produk. “Kami akan terus memacu inovasi dan membawa produk baharu ke pasaran yang memenuhi keperluan jurutera dan pereka.”

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang 46 pengenalan produk baharu Abracon pada 2023, lawati laman web mereka di . 

Tentang Abracon:
Beribu pejabat di luar Austin, Texas, USA, Abracon adalah pembekal dipercayai bagi penyelesaian elektronik terkini dan inovatif termasuk Kawalan Frekuensi, Masa, Kuasa, Magnetik, RF dan Antena. Memperkhidmati syarikat kelas dunia di seluruh datacenter/komunikasi, pengangkutan, perindustrian, perubatan, pengguna, angkasa dan pertahanan, Abracon mempercepatkan masa pasaran pelanggan dengan menyediakan penyelesaian produk tanpa tandingan, kepakaran teknikal, dan kecemerlangan perkhidmatan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.